18. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati KONDUKTERA (kontrolora) – detaljno tumačenje –

Da biste ga protumačili treba uzeti u obzir gdje ste putovali, kojim prijevoznim sredstvom, tko je bio s vama, da li ste imali kartu ili niste, da li je kondukter bio ljubazan ili je vas ili nekoga drugog izbacio iz vlaka, tramvaja ili autobusa...

Što znači sanjati KONDUKTERA (kontrolora)?

– sanjarica KONDUKTER –

Snove o kondukteru treba uvijek tumačiti ovisno o kontekstu u kojem su se odigravali, a san o kondukterima može biti toliko raznovrstan i imati toliko različitih interpretacija jer može biti smješten u najrazličitije kontekste i odigravati se na različite načine. Da biste ga protumačili treba uzeti u obzir gdje ste putovali, kojim prijevoznim sredstvom, tko je bio s vama, da li ste imali kartu ili niste, da li je kondukter bio ljubazan ili je vas ili nekoga drugog izbacio iz vlaka, tramvaja ili autobusa…

Sanjati kako vam kondukter nešto govori

U poopćenom smislu kondukteri su osobe koje kontroliraju ili izaju karte u javnim prijevoznim sredstvima. Simboliziraju dio vašeg životnog putovanja i smjer u kojem idete. Ako su kondukteri nešto govorili treba obratiti pažnju na njihove riječi, jer se obično u njihovim riječima kriju važne poruke koje trebamo ponijeti sa sobom.

Sanjati kako vas je kondukter izbacio ili pisao kaznu

Ovakav san simbolizira kako u stvarnom životu vjerojatno radite nešto na što niste ponosni, te vas je strah da će se situacija otkriti ili da ćete biti uhvaćeni u prevari. Možda niste platili neke račune ili izbjegavate izvršavanje nekih obveza, te strahujete da ćete dobiti kaznu, te da ćete se morati nositi s puno većim problemom nego što bi bilo zahtjevno izvršiti obveze u samom početku. San sugerira kako biste trebali svoje obveze izvršavati na vrijeme i precizno koliko možete.

Sanjati kako ste se prepirali s kondukterom ili je vikao na vas

Obično osobe imaju ovakav san kada se puno toga događa, te kada ni u snu ne prestaju sami sebi prigovarati, ljutiti se na sebe zbog nečega što su napravili ili propustili učiniti. Razmislite kako postaviti život na „stabilnije noge” kako biste se više radovali, a manje brinuli oko onog što radite. Ovakav san može i značiti kako vam je teško podnijeti kriticizam. Ipak, morate raditi na svojim znanjima i vještinama, te steći znanja da biste se bez straha i samopouzdano mogli suočavati s ljudima oko sebe koji vam imponiraju.

Sanjati kako je kondukter izbacio nekog drugog

Ako ste sanjali kako je kondukter izbacio nekog drugog, takav san sugerira kako vjerojatno na sebe preuzimate tuđe obveze ili vam ih nadređeni dodjeljuju, a tada vi morate strahovati hoćete li sve izvršiti kako treba i na vrijeme. Vjerojatno ćete se suočiti s raspodjelom posla koja nije fer. Ako ste sanjali kako se drugi ljudi prepiru s kondukterom, takav san simbolizira kako ste u fazi čekanja, kada želite da se nešto lijepo dogodi, da se neke stvari pokrenu, ali zapravo ne činite ništa po tom pitanju. Shvaćate kako vam treba promjena, ali niste se voljni aktivirati kako biste nešto postigli ili nešto promijenili.

Sanjati kako ste vi kondukter u snu

Ovakav san sugerira kako imate želju preuzeti kontrolu nad vlastitim životom i kročiti stabilnije kroz život, s jasnijim ciljem i koracima koje trebate napraviti. Sjajno je imati osobe koje vas mogu dobro savjetovati i pokazivati vam smjer, ali ovaj san sugerira kako je vrijeme da „odrastete” i sami se više usmjeravate i oslanjate na vlastite procjene.

Sanjati kako bježite od konduktera ili kontrolora

Ako sanjate kako nemate kartu ili je ne želite platiti te bježite od konduktera takav san sugerira kako ne želite priznati svoje pogreške, te konstanto bježite od njih, a zapravo time bježite i sami od sebe. Sve govori kako ste pogriješili ili nedorasli nekoj situaciji, ali vi i dalje ignorirate pravo stanje.

Sanjati KONDUKTER

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.