20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati BIJELO CVIJEĆE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati bijelo cvijeće?

– sanjarica BIJELO CVIJEĆE-

Iako tradicionalna sanjarica tumači kako je sanjati bijelo cvijeće predznak loših vijesti, treba produbiti simboliku ovog pojma.

Tradicionalna sanjarica kaže kako se vijesti koje ćete čuti mogu odnositi na privatni ili poslovni dio života, ali su vjerojatno vijesti koje ne želite čuti.

Ipak, bijelo cvijeće nosi u sebi puno kompliciraniju simboliku, te će vrlo rijetko označavati baš ovo u smislu tumačenja loših vijesti.

S jedne strane bijelo cvijeće nosi simboliku tuge, ali s druge strane nosi simboliku i one najdublje ispunjenosti na duhovnoj razini, pa ne treba prije nego što se uzmu u obzir ostali simboli iz sna donositi brzinska tumačenja ovog sna. Zbog toga će tumačenje ovog sna najviše ovisiti o ostalim simbolima koji su se pojavili uz simboliku bijelog cvijeća.

Ako neudata djevojka sanja o bijelom cvijeću za nju je bijelo cvijeće i bjelina simbol za vjenčanje, sreću i zadovoljstvo. Bijelo cvijeće simbolizira zaljubljivanje i pronalazak ljubavi. Sanjati bijelo cvijeće za neudane cure može simbolizirati da će uskoro upoznati partnera, pa čak i zaruke ili brak. U ovom slučaju je sanjati bijelo cvijeće pozitivan predznak.

S druge strane sanja li neka starija osoba bijelo cvijeće za nju je ovakav san može imati simboliku izbijeljenih emocija ili neaktivnosti, odnosno neke praznine.

Sanjati bijelo cvijeće u vrtu, polje ili livadu na kojoj je bijelo cvijeće simbolizira slobodu, slobodu duha, potrebu za opuštanjem, odmorom, a posebno odmorom duše. Sanjati kako berete bijelo cvijeće to također simbolizira veliku sreću i unutarnju ispunjenost. Ipak, pri tumačenju ovakvog sna uzmite u obzir izgled livade. Lijepo polje ili livada, ili vlastito dvorište u kojem ste u snu brali cvijeće govori o lijepim emocijama i lijepom vrtu, ali zapušteno dvorište simbolizira kako ste zapustili neka važna životna područja, a najvjerojatnije duhovnost, ako ste sanjali bijelo cvijeće ili je bijelo cvijeće bio dominantni simbol u vašem snu.

Vidjeti proljetno bijelo cvijeće na stablu je prediktor uspjeha jer simbolizira kako se neko područje vašeg života procvjetalo, kako slijedi razdoblje rasta i razvoja, a tek kasnije će doći ubiranje plodova. Ovo je jedan od ljepših snova s najljepšom simbolikom koji možete sanjati. Ukoliko ste u snu vidjeli bijele behare, odnosno cvijeće voćaka, to je siguran znak kako će stvari krenuti naprijed, kako ćete rasti i razvijati se, te kako u nekom vašem životnom polju kreće pravi razvoj.

Mnogi ljudi prelaze kilometre i kilometre da bi pronašli svoje duhovno prosvjetljenje, te čak idu i u najudaljenije krajeve svijeta, ne shvaćajući da pravo prosvjetljenje mogu pronaći bilo gdje ako se tome posvete i pokažu kako žele. Za neke su putovanja zaista pravi smjer, međutim, pravo prosvjetljenje se može desiti bilo gdje, sve dok osobe to žele i spremne su otvoreno pristupiti nekoj tematici. Da bi netko shvatio samu bit, treba mu moćna namjera i želja da shvati.

Sanjati bijelo cvijeće općenito govori o vašoj duhovnosti i shvaćanju svijeta oko sebe, smisla života i interpretacije nekih događaja.

Bijelo cvijeće nam treba poslužiti kao inspiracija da pogledamo pažljivije svijet oko sebe i započnemo dublje tražiti smisao, a ne samo površno doživljavati ono što se događa i odvija oko nas. Možda vam kao inspiracija posluži misao da je najbolji učitelj o životu kojeg možemo pronaći vlastito iskustvo, te da nam taj učitelj dolazi svakodnevno s novim lekcijama i novim prilikama za učenje.

Sami ćete otkriti u kojem smjeru je najbolje usmjeriti svoju energiju i gdje provoditi svoje vrijeme kako biste smanjili komplicirane misli i povećali zadovoljstvo vlastitim životom.

Sanjati drugo CVIJEĆE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.