Sanjati ZUBE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati ZUBE

Što znači sanjati ZUBE

Što znači sanjati ZUBE

– Sanjati zube –

Sanjati zube može biti povezano s nekim potisnutim razmišljanjima ili strahovima. Kao što su zubi skriveni dio nas tako i snovi često predstavljaju skrivene emocije ili težnje..

Sanjati lijepe zube sugerira da ste okruženi odanim i dobrim ljudima.

Sanjati zube kako ispadaju sugerira osamljenost, te lošije odnose s osobama koje vas okružuju. Ako sanjate da je ispao samo jedan zub tada će problemi biti samo s jednom osobom iz okruženja.

Svatko osjeti usamljenost s vremena na vrijeme. Bez obzira koliko jaku potporu drugih ljudi uobičajeno imali, usamljenost je osjećaj na koji nitko nije imun. Usamljenost na prvi pogled može djelovati tužno ili stvarati nelagodu, ali to je poziv da se posvetite sebi, da pogledate dublje u sebe i tražite nove načine kako učiniti svoj život što sretnijim. Usamljenosti se ne treba prepuštati u negativnom smislu, ali svi se ponekad trebaju osamiti i trebaju vrijeme za sebe, kako bi mogli što bolje prodrijeti u svoju nutrinu.

S druge strane sanjati da ispadaju pokvareni ili loši zubi znak je rješavanja problema i tereta koji ste nosili.

Sanjati ostatke hrane među zubima sugerira poslovne tj. financijske probleme pa čak i mogući gubitak posla.

Sanjati vađenje zubi često je znak da se nečega trebate riješiti ali iako znate da trebate vi to odgađate. Razmislite o područjima života kojima niste zadovoljni ili za koja znate da biste nešto trebali mijenjati.

Sanjati svoje loše zube znak je određene anksioznosti i strahova koje imate.

Sanjati pokvarene zube sugerira određene probleme, budite na oprezu te odmjereno reagirajte. Ukoliko kao s pokvarenim zubom na vrijeme reagirate i popravite ga, možete popraviti situaciju. No, ukoliko problem ignorirate postoji mogućnost da se zub do kraja uništi i da vas jače boli. Tako i san sugerira određenu situaciju koju još uvijek možete popraviti ali morate na vrijeme reagirati.

Sanjati prljave zube znak je manjih problema o kojima trebate početi voditi računa. Kao što prljavi zubi zahtijevaju pranje zuba tako i san sugerira da možete riješiti probleme ali trebate djelovati. Ne trebate pustiti da prljavi ubi prerastu u karijes i pokvarene zube, nego ih trebate oprati. Tako i situacije u stvarnom životu ne možete odugovlačiti i izbjegavati rješenja.

Sanjati umjetne zube može biti znak da niste igralil pošteno i da vam je sada žao te ne želite to priznati. Sanjati umjetne zube može biti i odraz neke laži ili pogrešne informacije koju ste prenijeli.
Sanjati umjetne zube donekle govori o prekrivanju pravog stanja ili da ste to već napravili ili da se želite nekome predstaviti bolji nego što jeste, odnosno da niste sigurni da želite pokazati svoje pravo lice.

Jedan od najvećih ljudskih strahova je da ćemo izgubiti ono što imamo, a na to se odnose i snovi o zubima. I dok je vrlo zdravo brinuti se o sebi i truditi se da održimo ono što imamo poput zdravlja, vrlo je nezdravo stalno brinuti i strahovati oko nečega na što ne možemo utjecati. Sanjati zube svojevrstan je podsjetnik da više trebamo razmišljati o svojoj perspektivi i načinu na koji gledamo neke stvari nego o stvarnim akcijama. Strahovi su zapravo osjećaji, nisu stvarni, a vrlo često su deluzija i zavaravanje. Kada to shvatite, primijetit ćete kako imate više energije i kako svoje misli možete usredotočiti u prave stvari. Npr. strah od gubitka nečega što posjedujete možete nadići ako ćete shvatiti da ta konkretna stvar nije izvor vaše životne radosti, nego samo nadogradnja. Strah od gubitka novaca možete nadići, tako da razumijete da ste i ovo što imate vi stvorili i zaraditi, i da tako možete i ponovno.

Sanjati ZUBI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.