Sanjati ZUBOBOLJU – detaljno značenje –  

Što znači sanjati ZUBOBOLJU?

– sanjarica ZUBOBOLJA –

Snovi o zubima nisu rijetki zubi. Zubi su sami po sebi jako moćan element u sanjarici, pa tako i sve ono što se veže uz zube i zdravlje zubi. Jedan od vezanih pojmova uz simboliku zuba je zubobolja, odnosno sanjati da vas boli zub.

Snovi o bolovima u zubima, o zubobolji su snovi o vlastitom identitetu i nerazumijevanju od strane drugih ljudi. Ako sanjate da vas boli zub, to trebate tumačiti u smjeru neslaganja s drugim ljudima, a što vas jače zub boli i što vas više zubi boli u snu, to će nerazumijevanje biti veće.

Obično sanjamo zubobolju, da nas zub boli kada nailazimo na nerazumijevanje ljudi koji nas okružuju. Često se nalazimo u situacijama kada naše okruženje očekuje da potisnemo svoje emocije, soj intelekt, svoju duhovnost, što znači da se od nas očekuje da potpuno sputamo i sakrijemo u sebi ono što zaista jesmo, svoju vibrantnu energiju i ono istinsko svoje ja. Vjerojatno se sada nalazite u situaciji kada je mnogo toga što vas čini osobom kakvom jeste sputano u vama i neprimjetno skučeno u nekom dubokom kutu vaše duše. Međutim, svi smo svjesni da naše pravo ja postoji u nama bez obzira obznanili li ga ili skrivali, smatrali ga prednosti ili manom. Snovi o zubobolji govore kako to nešto čuči u vama i boli vas iznutra.

Sanjati zubobolju na neki način je podsjetnik da ako želite zablistati, živjeti bez boli morate ponovno ili otkriti ili ako već znate pokazati svoje pravo lice i nutrinu. Trebate se razdvojiti od uloga koje igrate pred drugima. Za takvo što treba i mnogo vremena i hrabrosti. Ništa neće ići preko noći, ali ako ste svoju autohtonost skrivali dugo vremena vjerojatno će biti jako teško naići na odobrenje drugih koji su naviknuli da bude sve po njihovom i da se pretvarate kako biste njima ugodili. Zbog toga ovaj je san poziv da se nakratko zaustavite i razmislite o svome identitetu. Tko ste, odakle idete i koji su vam ciljevi. Jednom kada ponovno osvijestite svoju autohtonost, bit ćete preplavljeni osjećajem cjeline. Shvatite ćete kako ste napokon svoji i u spiritualnom i u fizičkom aspektu, kako ste jedna te ista osoba i izvana i iznutra. Vi biste trebali svijetli poput svjetla, a ne gasiti svjetlo u sebi kako bi drugi u vašem okruženju mogli jače blistati.

Sanjati ZUBOBOLJA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.