Sanjati ZEMUNICU – detaljno značenje

Što znači sanjati ZEMUNICU?

– sanjarica ZEMUNICA –

Općenito snovi o zemunici treba tumačiti u smislu nezadovoljstva životom. Ako ste sanjali da boravite u zemunici nećete biti zadovoljni životom. Ako ste sanjali da vidite druge u zemunici takav san možete interpretirati na način da ćete biti nezadovoljni nekim područjem života, ali postoji i simbolika gdje ćete vidjeti kako nekome iz vaše blizine loše ide, a vas će na neki način veseliti tuđa nesreća.

Ipak, dominantno je značenje nezadovoljstva životom.

Svaki životni put s vremena na vrijeme nailazi na neke poteškoće, li odmah morate znati kakao ne postoji ništa što se s ljubavi, trudom i sustavnim radom ne može nadići. Kada naiđemo na određenu poteškoću stres može savladati svaki vid optimizma, te dovesti do velikog nezadovoljstva životom gdje nam se može činiti da su problemi ili prepreke nesavladivi. U takvim trenucima možda nam nije jasan pravi smjer djelovanja, ali moramo znati da on ipak postoji. Uvijek postoji način kako možete popraviti i poboljšati ono što vas čini nezadovoljnima. Treba jednostavno tragati za rješenjem i truditi se sve dok ne pronađemo ono što funkcionira i što je u našoj situaciji učinkovito.

Povjerenje u vlastite sposobnosti, s dobrim planom je ono što vam treba u ovakvim situacijama. Bez obzira koliko se neka poteškoća činila velikom, svemir podupire uporne, one koji se trude. Pokušajte se udaljiti od vlastitih strahova i nadvladati ih. Ako vjerujete u svoje sposobnosti i budete odlučni u tome da kreirate budućnost kakvu želite, iznenadit ćete se kako se nekim čudom otvaraju nove prilike. Treba uvijek imati na umu da je život najvećim dijelom produkt onoga što smo i što radimo, čak i kada se čini da je mnogo toga potpuno drugačije od onog što smo htjeli. Ako vam s učini da ne postoji izlaz treba uvijek znati kako postoji izlaz koji čeka na vas.

Pozitivni snovi o zemunicama su oni gdje zemunice gledate iz daleka ili ih napuštate.

Snovi o zemunicama u posljednje vrijeme su nešto češći, pa nije neobično sanjati zemunicu, jer osobe češće razmišljaju o skloništima, vlastitoj sigurnosti, materijalnom stanju, rješenju stambenog pitanja. U ovom slučaju snovi nemaju neko značenje, nego ih treba tumačiti u smislu preslike nasumičnih slika o onome o čemu smo tijekom dana razmišljali.

Sanjati ZEMUNICA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.