28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati ZARUKE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati ZARUKE?

-sanjarica ZARUKE –

Iako na prvi mah tako ne izgleda, ali zaruke u snovima uglavnom se odnose na naš financijski život i materijalnu stranu. Rijetko govore o ljubavi, a gotovo nikad nemaju nikakvu proročansku funkciju, u smislu da bi san o zarukama sugerirao hoćemo li se zaručiti, vjenčati ili nešto slično.

Zaruke u snovima simboliziraju našu spremnost za preuzimanje više obveza, nove pothvate i najčešće pozitivne promjene. Vlastite zaruke su pozitivan simbol, te kada ih sanjate one popravljaju simboliku drugih elemenata u snovima. Dva su osnovna tumačenja zaruka u snovima, ako sanjate vlastite zaruke to je pozitivan simbol, a ako sanjate tuđe zaruke takav san govori o poslovnoj izoliranosti, napuštenosti i lošijoj financijskoj situaciji. Zaruke su izniman i jako veliki događaj za svaku osobu, te nose mnoge implikacije na cjelokupan naš život, ali i osobe oko nas. Ipak, velika je razlika jeste li sanjali vlastite zaruke ili ste sanjali da svjedočite zarukama nekih drugih osoba. takvi snovi ipak nose različitu simboliku.

Sanjati vlastite zaruke

Ako ste sanjali da ste se zaručili, bez obzira na vlastiti ljubavni status u stvarnom životu, takav san nosi pozitivnu simboliku i govori o vašoj spremnosti da na sebe preuzmete više obveza, o vašoj motiviranosti da ispunite obveze, ali i o potrebi za stabilnosti. Obično su snovi o vlastitim zarukama signal kako vas očekuju neki veći pomaci i događaji. Ako ste općenito u životu usamljeni, te često razmišljate o zarukama, a zatim sanjate noći zaruke, takav san trebao bi vas podsjetiti da se trebate posvetiti i drugim poljima života, te im dati na važnosti. Možda ste sami, ali postoji mnogo toga što možete raditi i područja na kojima možete napredovati, a sve su to načini uz koje iako sami, nećete biti usamljeni. Ovaj san je uvijek pozitivna inspiracija da se na konstruktivan način nosite s usamljenošću i nadiđete je. Osoba s kojom ste sanjali zaruke obično indicira polje života na koje se san odnosi. Ako ste sanjali kako ste se zaručili sa šefom, kolegom ili nekim klijentom, ovakav san vjerojatno simbolizira vašu želju da poboljšate poslovnu situaciju i da se predanije posvetite obvezama. Ako ste sanjali kako ste se zaručili za totalnog stranca, taj stranac predstavlja neki skriveni dio vaše osobnosti kojem biste trebali posvetiti više pažnje jer biste bili zadovoljniji i uspješniji ako biste se okrenuli uz ono što radite i u tom smjeru.

Sanjati zaruke sa stvarnim partnerom

Ako ste sanjali zaruke s vlastitim partnerom s kojim ste u vezi, ali niste zaručeni, takav san u pravilu nema neko simbolično značenje, nego je samo preslika vašeg razmišljanja i onoga o čemu maštate u stvarnom životu. Ako ste sanjali kako se zaručujete s osobom za koju ste već zaručeni ili ste s njom u braku takav san simbolizira potrebu za obnovom vaše veze. Možda ste prošli kroz neke nove životne procese i trebate se ponovno povezati i zbližiti, te na pozitivan način razmisliti o događajima i stvarima koje vas okružuju.

Sanjati tuđe zaruke

Kada se u stvarnom životu neka bliska osoba zaruči takav čin obično nama predstavlja gubitak te osobe na neki način, pa zaruke drugih osoba mogu simbolično reflektirati gubitke i osjećaj napuštenosti. Snovi o tuđim zarukama reflektiraju negativne emocije, a ponekad i naše konkretne strahove. Možda se zatvara neki poslovni krug u koji niste uključeni ili se na nekom polju odigrava slična situacija. Posebno je negativan san ako sanjate da se zaručio neki vaš dragi prijatelj, partner ili druga bliska osoba. Takav san simbolizira hladnu atmosferu i nezadovoljstvo.

Sanjati ZARUKE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.