20. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati USNE – detaljno značenje –

Simbolika usana crpi se iz samog izgleda usana koje smo sanjali. Tako putene usne, lijepe i crvene simboliziraju sreću i uspjeh i dobru komunikaciju, dok blijede, tanke ili ispucale usne simboliziraju neuspjeh, odnosno neke poteškoće koje na privremeno mogu unazaditi. U današnjoj kulturi i društvu općenito usne su simbol poljupca, seksipila, ali i komunikacije i govora. Da biste mogli sebi što bolje protumačiti san o usnama jako je bitno uzti cijeli kontekst sna u obzir. Sanjati usta i zube - Ovisno o tome kakvi su zubi bili i kako su općenito usta izgledala ovisit će tumačenje ovog san. Sanjati neugledna usta s neuglednim zubima, govori kako biste trebali obratiti pažnju na svoje ponašanje...

Što znači sanjati USNE?

Simbolika usana crpi se iz samog izgleda usana koje smo sanjali. Tako putene usne, lijepe i crvene simboliziraju sreću i uspjeh i dobru komunikaciju, dok blijede, tanke ili ispucale usne simboliziraju neuspjeh, odnosno neke poteškoće koje na privremeno mogu unazaditi. U današnjoj kulturi i društvu općenito usne su simbol poljupca, seksipila, ali i komunikacije i govora. Da biste mogli sebi što bolje protumačiti san o usnama jako je bitno uzti cijeli kontekst sna u obzir.

Sanjati lijepe usne

Ovakav san simbolizira sreću i napredak. Vjerojatno ćete ostvariti uspjeh na vama bitnim područjima. Dobri ste u komunikaciji s drugima te vas općenito očekuju lijepi i pozitivni trenuci, gdje ćete biti zadovoljni sa sobom i odnosima koje imate s drugima.

Sanjati crvene usne – crveni ruž na usnama

Crvena boja označava strast, pa sanjati lijepo našminkane crvene usne ili putene crvene usne bez šminke predstavlja dobro ljubavno razdoblje pred vama, puno strasti i pozitivne energije.

Sanjati smrad iz usta

Sanjati zadah iz usta negativan je simbol koji govori da vjerojatno niste iskreni i širite lažne informacije od drugima. Možda to radite svjesno, a možda nesvjesno. Ipak, ovakav san simbolizira da obratite pažnju na svoje riječi i dojam koji one ostavljaju na druge ljude. S riječima bi čovjek trebao uvijek biti oprezan, a ako ste sanjali smrad iz usta ovo je razdoblje gdje posebno trebate paziti što pričate i kome pričate. Ako ste sanjali da nekom drugom smrdi iz usta, takav san je upozorenje da vjerojatno drugi nešto ružno pričaju o vama, naravno po tom pitanju što drugi pričaju ne možete ništa učiniti, ali trebate biti svjesni da nisu svi ljudi iskreni ni kada pričaju s vama, ni kada pričaju drugima o vama.

Sanjati kosu u ustima

Kosa je simbol ženstvenosti i senzualnosti, baš kao i usta. Ako ste sanjali kosu u ustima san nosi potrebe opuštenijih razgovora. Možda ste postali previše strogi, opterećeni problemima, pa je ovaj san sugestija kako trebat razgovarati nježnije, o bezbrižnijim temama, s više senzualnosti i više pazeći kakve riječi upotrebljavate.

Sanjati usta i zube

Ovisno o tome kakvi su zubi bili i kako su općenito usta izgledala ovisit će tumačenje ovog san. Sanjati neugledna usta s neuglednim zubima, govori kako biste trebali obratiti pažnju na svoje ponašanje, na dojam koji ostavljate pred drugim ljudima. S druge strane sanjati lijepa usta s lijepim zubima imaju simboliku vaše lijepe nutrine koju trebate pokazati. Sanjati lijepa usta s bolnim zubima ili kako popravljate zube govori o potrebi da pokažete svoju lijepu nutrinu i svoje pravo lice.

Sanjati USNE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.