Sanjati USISAVAČ – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati USISAVAČ?

Što znači sanjati USISAVAČ?

– sanjarica USISAVAČ –

Sanjarica snove o usisavaču, bilo da ga koristite ili gledate tumači u smislu umora, preopterećenosti svakodnevnom rutinom i običnim zadacima, koji se čine beznačajni, ali iscrpljuju čovjeka. Da biste točno protumačili san o usisavaču potrebno je da uzmete u obzir cijeli kontekst sna i ostale simbole iz snova i povežete ih sa simbolikom usisavača, jer to je jedini način da saznate na koje područje vašeg života se odnosi umor, zasićenost i potreba za odmorom.

Snovi o usisavaču označavaju umor i opterećenost. Sanjati usisavač krije mnogostruku simboliku, od preopterećenosti zvukovima, usisavanja (iscrpljivanja), opterećenosti kućanskim poslovima, ali uvijek je osnovna simbolika umor i potreba da smanjimo aktivnosti koje nas iscrpljuju i pronađenom načina da se odmorimo.

Mnogim ljudima, u današnje vrijeme život je niz beskrajnih obveza, obveze se nižu jedna za drugom i nema im kraja. Ipak, u takvom životnom nizu, gdje samo trčimo iz jedne aktivnosti u drugu, malo tko može biti sretan. Ako ne pravite pauze kako biste revidirali svoje stanje i dobro odmorili, svi poslovi kojima se bavite postaju besmisleni, a jako iscrpljujući. Naravno, nema ništa loše u tome da se trudite oko nečega, aktivirate i dajete sve od sebe, ali pretjerivanje s obvezama uvijek nosi rizike da ćete se iscrpiti i „izgoriti”. Često se u takvim situacijama i gubi onaj početni zanos i početni smisao entuzijazma, te se osobe počinju osjećati kao da ih netko tjera da sve to rade, a ne da to žele.

Sanjati usisavač ima simboliku potrebe da se zaustavite, vratite ravnotežu, očistite nered iz svoga rasporeda i postavite neka ograničenja vezana uz to što možete i što želite, a što je besmisleno i opterećujuće.

Ako ste sanjali usisavač, možda biste trebali revidirati svoje obveze. Stavite na jednu stranu sve obveze koje imate, sve ono što u jednom tjednu napravite i odradite, a na drugu stranu stavite one obveze koje utječu na vašu dobrobit, koje vas motiviraju, koje vam pomažu da napredujete, ostanete fizički i psihički zdravi, te materijalno osigurani. Možda kada usporedite ova dva popisa shvatite kako puno svog vremena provodite u nepotrebnim aktivnostima koje vas ni ne uzbuđuju niti vam donose korist, a iz nekog razloga ih obavljate jer po defaultu smatrate kako su nužne i kako se moraju raditi.

Kako bismo iskoristili svoje vrijeme kako treba, moramo znati s vremenom. Moramo izostaviti one poslove koji opterećuju naš popis obveza, jer ne možemo stalno negdje ići, ne možemo stalno misliti na 100 stvari i u svemu sudjelovati. Da bismo napredovali i razvijali se moramo pojednostavniti naš raspored i svoje vrijeme provoditi fokusirano, usredotočeni na ono što donosi najviše koristi, ali i najviše nas usrećuje. Nitko ne može sve, nitko ne može uvijek nešto obavljati, ali možete odlučiti što vam je najvažnije i tome se najviše posvetiti. Svaki dan nam se otvaraju dva puta. Prvi je prohodan, ali njime se trči i taj put odabire većina. Pun je obveza, aktivnosti, stresa i rasporeda koji zapravo nije njihov. Drugi put je mirniji put, on ima svoj smisao i svoj fokus. Na tom putu svatko ide sam za sebe i bavi se svojim poslom. Na tom je putu teže ostati, ali nagrada je veća.

Najlakši način da se odmorite i učinite život manje opterećujućim je da vidite kako provodite vrijeme, te izuzmete aktivnosti koje ne dodaju vrijednosti vašem životu. Potražite za takve aktivnosti zamjenu ili pomoć, kako biste sebi oslobodili vremena za odmor i za bavljenje onim stvarima koje vas uveseljavaju. Obveze koje vam stvaraju stres ili vam oduzimaju previše vremena a donose premalo koristi crpe vašu energiju, a ne čine vas ni zadovoljnima ni uspješnima.

Sanjati USISAVAČ

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.