Sanjati SVAĐU – detaljno tumačenje –  

Što znači sanjati SVAĐU

Što znači sanjati SVAĐU

– Sanjarica SVAĐA –

Snovi o svađama su zapravo snovi o intrigama i spletkama i u stvarnom životu. Ako ste sanjali svađu to sugerira kako se ne snalazite najbolje u komunikaciji s ljudima kojima ste bliski i ne znate kako se postaviti u svom okruženju.

Najčešće snovi imaju simbolično značenje, te ono što vidimo i sanjamo na privi dojam ne poklapa se sa stvarnim značenjem sna, ali kada se radi o razgovorima, pregovorima ili svađama u snu, tada se značenje poklapa s onim što i u stvarnom životu svađa predstavlja. Sanjati svađu signal je da vas očekuju svađe i u stvarnom životu, da ste okruženi spletkama i intrigama, kojih se teško riješiti. Da biste preciznije protumačili ovaj san jako je bitno uzeti i ostale simbole iz sna u obzir, jer ćete samo tako dobiti precizniji uvid u značenje vašeg sna.

Sanjati svađe s partnerom signaliziraju kako vidite da u vašem odnosu nešto ne štima i strah vas je da će se pojaviti svađe i nesuglasice. Svađe s partnerom ne znače nužno da ćete se svađati, nego su signal nerazumijevanja i pojave prepreka u vašem odnosu. Ako ste sanjali da se svađate s bivšim partnerom to je jasan signal da još uvijek mislite na njega i da podsvjesno procesuirate sve ono što ste prošli u toj vezi. Ovakav san nema na odnos s bivšim parterom nikakvo ni pozitivno ni negativno značenje, nego samo govori o tome kako još uvijek tražite krivca za prekid i kako još uvijek niste sami sa sobom načistu što je pošlo krivo.

Snovi o svađama s prijateljima mogu se protumačiti na način da ste svjesni da postoje neke nesuglasice i razlike među vama, a da u snu i podsvjesno tražite načina kako biste što bezbolnije riješili te nesuglasice kako one ne bi narušile vaše prijateljstvo. Ovakvi snovi također mogu govoriti i o tome kako nisu svi koji se predstavljaju tako i vaši prijatelji. Neki su tu iz određenih koristi. Sanjati svađe s prijateljima znak je problema u odnosu s prijateljima u stvarnom životu, najčešće komunikacijskih i nerazumijevanja.

Sanjati da se svađate s roditeljima signal je kako vas još uvijek sputavaju neke tradicionalne vrijednosti i kako vam je teško donijeti prave odluke. Možda još uvijek živite život kako biste bili osoba kakva roditelji žele da budete, a ne životom koji vi smatrate da biste trebali voditi. Ovakav san također govori o tome da se držite ideja koje vam više ne idu u korist, a koje ste davno kreirali.

Općenito sanjati da se svađate s bilo kim najčešće govori o tome da ne znate na pravi način u stvarnom životu izraziti svoje misli, te da imate problema s komuniciranjem svojih ideja, ali istovremeno govore o tome kako bez obzira na intrige i podvale, da je suradnja s drugima nužna, te da trebate pronaći način za bolju komunikaciju.

U pravilu se suradnja između dvoje ili više ljudi čini sasvim jednostavno. Svatko daje najbolje od sebe kako bi uspjeli u ostvarenju zajedničkog cilja. Međutim, iznenađujuće je koliko je teško ostvariti bilo kakav oblik suradnje s drugima, čak i kada je uspjeh u zajedničkom interesu i kada će svi sudionici imati koristi od uspjeha zajedničkog projekta. Ljudsko društvo temelji se na suradnji, bez surađivanja s drugim ljudima ne možemo, ali se istovremeno temelji i na konceptu natjecanja. U ljudskoj je prirodi da želje biti bolji od drugih i da se uspoređuju s drugima, da se natječu. Pronaći ravnotežu između ove dvije stvari pravi je izazov i umjetnost.

Sanjati SVAĐA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.