26. rujna 2023.

COVER magazin.com

Life & style portal

7 nepoželjnih muškaraca

7 nepoželjnih muškaraca

Postoji određeni tip muškaraca koji jednostavno privlači žene poput magneta, s druge strane postoje i muškarci koje žene uglavnom izbjegavaju. Žene bježe od takvih tipova najčešće u ranoj fazi veze, kada se počinje otkrivati osobnost.

– 1 – Nesigurko

On je pretjerano emotivan i svoje osjećaje dijeli s njom u potpunosti. Nesigurko također sumnja u sebe i stalno mu je potrebno dokazivati ljubav i čvrstoću veze.

Zašto je toliko neprivlačan?

Samopouzdanje i neovisnost su vrlo privlačne osobine kod muškarca, nesigurnost i ovisnost nisu. Većina žena u muškarcima traži potporu, partnera na kojeg se može osloniti. I bez obzira na to što žene često ulaze u vezu s hrpom nesigurnosti, kod muškarca to neće trpjeti, posebno ne u ranim fazama veze.

Ako ste se prepoznali?

Sve je u prepoznavanju pravog trenutka. Nemojte, bar ne na početku veze stalno tražiti potvrdu. Pokušajte svoju nesigurnost zadržati za sebe. Jednom kada vaša veza napreduje možete je pokazivati koliko želite, tada će ona željeti znati što se krije u vašim mislima. Na početku ne.

– 2 – Predvidljivko

Žene ne vole predvidljive tipove jer točno znaju kako će reagirati na sve. On slijedi svoje navike i ništa ne mijenja, što postaje dosadno. Ona zna da je takav tip nikad neće npr. iznenaditi romantičnom večerom.

Zašto je toliko neprivlačan?

Ženama treba određena doza nepredvidljivosti, one žele muškarca slobodnog duha. Često se zna reći da žene „padaju“ na loše momke, što u stvari nije istina. One se ne zaljubljuju u njihove loše osobine nego nepredvidivost. Nepredvidiv dečko na dobar način je neodoljiv.

Ako ste se prepoznali?

Ne trebate biti zločesti, potpuno slobodoumni ili bez ikakvih granica. Ali morate malo zakomplicirati stvari, bar na početku veze. Nazovite je u neobično vrijeme, izvedite u neobičan restoran… Kada vas upozna neće se buniti ako malo upadnete u rutinu, ali na počecima to ne smijete dozvoliti.

– 3 – Arogantko

Ima ogroman ego i samodovoljan je. Ponekad je i bezobrazan iako ne nužno prema njoj, ali prema drugima koji mu se nađu na putu. Takva osoba ne shvaća da je u ženinim očima to jednako kao da je bezobrazan i prema njoj.

Zašto je toliko neprivlačan?

Žene često gledaju kako se muškarac odnosi prema drugim ljudima kako bi procijenile njegov karakter. Pa iako mislite da ste ljubazni prema njoj to nije dovoljno.

Ako ste se prepoznali?

Ni jedna žena se ne želi osjećati manje vrijednom, pa vam ni ne trebamo govoriti da trebate smanjiti ego kada ste u njenom društvu. Sve osobe oko sebe trebate tretirati s poštovanjem i ljubaznošću ne želite li je otjerati.

– 4 – Flertko

Flertko ni ne pokušava prekriti činjenicu da odmjerava žene za susjednim stolom, očijuka, a s konobaricama ide toliko daleko da mu ostavljaju svoj broj.

Zašto je toliko neprivlačan?

Ne samo da je njegovo ponašanje potpuno neprivlačno, nego može biti i jako loše za ženino samopouzdanje. Ako se ponašate tako na prvom spoju nećete imati šanse ni kod jedne normalne žene.

Ako ste se prepoznali?

Ako ne možete odjednom prestati s takvim ponašanjem jer vam je prešlo u naviku, tada biste se namjerno trebali prisiliti ostaviti dobar prvi dojam. Ovakvo ponašanje nije dobrodošlo ni u jednoj fazi veze. Na takav način nećete nikoga impresionirati nego otjerati od sebe.

– 5 – Štedljivko

Nikad je ne časti u kafiću, nikad ne kupuje cvijeće, a na izlascima pije vodu ili najjeftinije vino.

Zašto je toliko neprivlačan?

Prvi spojevi bi trebali uvijek biti bezbrižni. Riječi „štednja“ i „skupo“ ne biste trebali spominjati. Ako na prvom izlasku stekne dojam da će cijeli život živjeti na lipama, ostat ćete bez nje.

Ako ste se prepoznali?

Malo popustite. Nitko nije osiromašio zbog par kuna, čak ni stotina kuna više potrošenih. Štedite na drugim stvarima, a ne izlascima. Ona se mora osjećati kao nešto posebno.

– 7 – Svadljivko

Osoba je koja svaki razgovor pretvara u raspravu. Kada izađe s nekom ženom van ona dobiva osjećaj da je na debatnom seminaru, a ne spoju.

Zašto je toliko neprivlačan?

Izlazak bi trebao biti lijepo iskustvo i ona ne bi trebala biti cijelo vrijeme defanzivna, nego bi trebala uživati. Konstantno svađanje i raspravljanje neće je povezati s vama nego će doživjeti kao stresno iskustvo.

Ako ste se prepoznali?

Najvažnije, opustite se. Vjerojatno se raspravljate zbog toga što ste nervozni ili nesigurni u ono što govorite. Potrudite se više slušati i ponekad prešutite čak iako se ne slažete s izrečenim.

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST