Sanjati KAZALIŠTE – detaljno značenje –

Što znači sanjati KAZALIŠTE?

– sanjarica KAZALIŠTE –

Sanjati kazalište obično signalizira da ste na neki način postali opterećeni svojim društvenim životom. Možda se neke osoba ponaša tako da stvara neki vid drame, možda se osjećate kao da su pogledi svih drugih upereni prema vama ili vam je naglo postalo bitno kako se ponašate i razmišljate o tome ponašate li se prikladno. San o kazalištu možete imati i ako ste možda u posljednje vrijeme objavljivali stvari iz privatnog života na društvenim mrežama, pa razmišljate tko je to vidio, kako je reagirao na viđeno. Ponekad se ljudima u životu može i učiniti kao da sudjeluju u svojevrsnom teatru gdje se ponašaju pred drugima na jedan način, a u svoja četiri zida su potpuno drugačije osobe. Snovi o kazalištu mogu se pojaviti u takvim životnim fazama kada na svjesnoj razini osjećamo kako je u nama ili oko nas puno glume i pretvaranja, pa se san o kazalištu pojavljuje tek kako refleksija onoga što primjećujemo u stvarnosti.

Da biste točno protumačili san u kojem ste sanjali kazalište razmislite kakva se drama ili predstava odigravala? Sjećate li se možda riječi ili nekih scena iz predstave, možda se u njima krij značenje sna. Također, pri tumačenju bitno je uzeti u obzir općenito tematiku onoga što ste sanjali vezano uz kazalište, o čemu je bila predstava, jer vjerojatno na tom području života želite popraviti sliku o sebi i utjecati na dojam koji ostavljate.

Ako sanjate kako nastupate u kazalištu, kako ste osoba koja glumi u predstavi takav san sugerira kako se više trebate usredotočiti na vlastitu dobrobit, a manje glumiti da ste nešto što niste da biste ugodili drugima.

Ako dopustite vlastitoj nutrini da procvjeta i sputanoj energiji da izađe napolje otključat ćete vrata samo-izlječenja i mirnoće uma. Osviještenost o sputanoj energiji osposobljava vas da preuzmete odgovornost za vlastitu dobrobit. Ako već neko vrijeme ne možete identificirati izvor vlastite stagnacije možda se krije u tome da naprosto niste ono što u biti i svojoj nutrini jeste, nego se prepuštate struji ljudi oko vas. Biti potpuno svoj može biti pravi izazov, ali jednom kada ga savladate donosi i veliku nagradu.

ako sanjate neke probleme u kazalištu, da se kazalište urušava ili nešto loše se dešava, to sugerira kako već i na svjesnoj razini primijetite da je gluma pretjerana i da takvo ponašanje neće još dugo trajati.

Sanjati KAZALIŠTE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Ostavite komentar

*