Sanjati KANAL – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati KANAL

Što znači sanjati KANAL

– Sanjati kanal –

Sanjati kanal simbolizira određeni prolaz, trebate razmisliti što želite, kuda i kako želite dalje. Odlukama možete otvoriti novo poglavlje u životu, ali trebate biti sigurni što želite. Sanjati kanal također može sugerirati da vam za odluke treba još informacija te da niste sigurni kakvu odluku donijeti.

Sanjati prazan kanal ili kanal koji loše izgleda simbolizira problematično razdoblje i vaš strah da ne znate što je pred vama.  Sanjati isušen kanal nije dobar znak, sugerira da se trebate više brinuti o sebi, svojim osjećajima i zdravlju.
Sanjati pun i i dobar kanal je dobar znak koji signalizira napredak.

Uvijek pronađite načina da cijenite svoje dosadašnje odabire, Bez obzira ako se i ne uklapaju u nove putove ili promjene koje nastaju. Naučite iskoristiti znanja koja ste stekli i ono što ste o životu naučili, ali težite i novim znanjima i novim iskustvima.

Sanjati kanal pun prljave vode nije dobar znak i predstavlja neko loše razdoblje. Više pažnje obratite na ono što se događa oko vas i nemojte donositi brzoplete odluke. Općenito prljava voda simbolizira teške emocije, ako se prljava voda nalazi u kanalu koji ste sanjali, to znači da ćete da biste prošli iz jedne životne faze u drugu morati iskusiti neke teške emocije.

Sanjati kanal ispunjen čistom vodom znak je mirnog života i dobrog odnosa s obitelji i prijateljima. Ovakav san sugerira kako se nalazite u tranziciji, ali ste otvoreni, nemate gorčine i negativnih emocija u sebi, te kako ćete čisto i mirno ići u novu životnu fazu, sretni i zadovoljni.

Sanjati kako prolazite kroz kanal znak je vijesti koje vam neće biti ugodne ili da je vama problematično razdoblje. Sanjati da plutate ili plovite kanalom je dobar znak, u snu se dobro snalazite u kanalu što je sugerira da ćete tako i u stvarnom životu.

Kanali mogu predstavljati ravnotežu u životu, te se san o kanalu više odnosi na odnose s drugima ako je u snu bio još netko. Ukoliko je u snu bilo još ljudi, razmislite o svom odnosu prema drugima. Da li ste možda neke osobe zapostavili radi drugih?

Sanjati kanal također može simbolizirati posao ili školovanje, da ste u određenom neskladu s tim segmentima života. Treba vam vremena da razmislite što želite i koje su vam stvari u životu bitne. San sugerira potrebu za ravnotežom i da trebate za različite segmente života dovoljno vremena. Dovoljno odmarajte, spavajte, pronađite vremena za obitelj i prijatelje, a da pri tome ne zapostavite posao.

Sanjati da ste pili vodu iz kanala znak je borbe protiv nepravde, te da ste spremni pomoći onima kojima treba.

Kanali obično simboliziraju putove koji nešto spajaju, pa tako ako ste sanjali kanal to može simbolizirati kako se nalazite u međufazi između dvije veće životne faze. Često nam se kroz medije nameće filozofija kako trebamo uvijek biti pozitivni, kako ne smijemo žaliti za ničim, trebamo ignorirati stvari koje su negativne i neumorno gledati naprijed. Kada bi čovjek bio savršen takvo što bi bilo moguće, međutim, većini ljudi potrebna je neka prijelazna faza, neki kanal koji će im pomoći da naprave što bolju tranziciju iz jedne faze u drugu. Učenje iz vlastitih pogreški može vam pomoći da sami shvatite svoju vrijednost, donosite bolje odluke, te lakše rješavate probleme u budućnosti. Dok se nalazite prijelaznog emotivnoj fazi, u „kanalu” razmislite što možete naučiti iz proteklog životnog razdoblja, koja iskustva ponijeti u nove avanture, a što trebate ostaviti iza sebe i s čim se oprostiti.

Sanjati KANAL

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*