29. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Pozvati ga van? [ LJUBAV ]

Evo što su nam oni rekli: „Toliko sam sramežljiv pa kada djevojka ne bi na neki način pokazala kako je privlačim, vjerojatno nikad ne bi skupio dovoljno hrabrosti da joj priđem"...

Pozvati ga van?

Treba li žena dati do znanja muškarcu da je zainteresirana za njega?

Evo što su nam oni rekli:

„Toliko sam sramežljiv pa kada djevojka ne bi na neki način pokazala kako je privlačim, vjerojatno nikad ne bi skupio dovoljno hrabrosti da joj priđem.“
„Volim veze koje se temelje na odnosu pola/pola. Ako je zainteresirana, trebala bi mi dati do znanja, kao što ću i ja njoj dati do znanja da sam ja.“
„Ako mi ne da do znanja da želi nešto od mene, na mene može i zaboraviti istog trena, jer nema teoretske šanse da bi lovio neku curu.“
Zbog čega bi neki muškarac poželio biti s vama ako se ponašate kao da vas ne zanima?

Zar se i vi ne osjećate privlačno kada vam neki muškarac pokaže simpatije i naklonost?! Vjerojatno imate više samopouzdanja, da mu uzvratite toplim smiješkom, komplimentom. Zar ne volite kada vam netko kaže kako mu se sviđate? Zar vam to ne omekša srce i da vam poticaj da učinite slijedeći korak?

Muškarcima treba jednako potpore i ohrabrenja koliko i ženama. I oni se boje odbijanja jednako kao i žene, vjerojatno malo i više, jer oni vole sve što rade, raditi na pravi način. Izbjegavaju sve situacije kroz koje bi mogli ispasti gubitnici.

A pozvati ga van? Zašto ne?

– Ako je pravi za vas, bit će uzbuđen, polaskan i vjerojatno vam priznati kako je i on vas namjeravao pozvati van.

– Ako nije za vas, dat će vam do znanja da nije zainteresiran, a vi nećete izgubiti mjesece promatrajući ga iz prikrajka.

Kada ga ne trebate zvati?

– Ako vas je već jednom odbio.

– Ako vi njega pozovete van i izađete, a nakon toga vas ne nazove, nemojte vi njega zvati ponovo. Očito je da nije zainteresiran.

Postoji velika razlika između pokazati nekome da vas zanima u romantično-ljubavnom smislu i biti naporan i neugodan.

Ponekad je bolje biti izravan, nego na neizravan način naporan. Ako nekoga slijedite u stopu, stalno gledate u njegovom smjeru, smiješite se, pokušavate se uklopiti u njegovo društvo bit ćete puno neugodniji nego da ga jednostavno pozovete van.

Neka istraživanja kažu da već dvije sekunde nakon upoznavanja muškarci mogu odrediti je li im neka žena privlačna ili nije u seksualnom smislu, a nakon 15 sekundi razgovora znaju i žele li s njom izaći. To ne znači da ga već nakon upoznavanja trebate pozvati van, nego kada osjetite da je pravi trenutak mnogo jednostavnije pitati nego skitati.