19. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati INFUZIJU – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati INFUZIJU

Obično se snovi bolnicama pa tako i sanjati infuziju povezuje sa zdravstvenim problemima. Nakon što ste sanjali infuziju trebali biste više pažnje obratiti na signale koje vam vlastito tijelo šalje. Nemojte ignorirati male probleme kako se ne bi pretvorili u velike.

S druge strane sanjati infuziju krije još jednu poruku u sebi, a to je da vjerojatno živite život “na kapaljku” bez da uživate u punini onoga što jeste i što imate. Sanjati infuziju podsjetnik je kako se trebate potruditi i svjesno živjeti punim plućima kao biste okusili ljepotu života. Vaša podsvijest vam snovima o infuziji govori da nema smisla odricati se svega što volite kako biste to čuvali za neke bolje dane.

Svi znamo osobe koje na nove sofe i garniture stavljaju deke i prekrivače kako bi ih zaštitili. Ironija je u tome da će te sofe prije zastarjeti i postati neupotrebljive nego što osobe ikad sjednu stvarno na njih. Takve osobe kupe skupi namještaj, a nikad ne uživaju u njegovoj ljepoti. Ovo je možda humorističan primjer ljudske težnje da puno toga čuva za posebne prilike, dok im svakodnevni život nije dovoljno dobar da bi ih koristili. Mnogi čuvaju najljepšu odjeću i ne nose gotovo nikad, toliko dugo da prije izađe iz mode nego je dvaput obuku. Pitanje je za koga i što čuvaju to?! Sanjati infuziju simbolizira kako ste se počeli se odricati tamo gdje ne trebate. Snovi o infuziji govore kako ne živite onako kako biste mogli, i to ne u materijalnom smislu, nego vas materijalni strahovi sputavaju u tome da ne uživate u stvarima koje su besplatne. Zrak u prirodi još uvijek je besplatan, kavu s dragim ljudima sebi uvijek možete priuštiti, vježbanje je besplatno, šetnja je besplatna, zagrljaj je besplatan, dobra volja je besplatna i lijepe misli su besplatne.

Sanjati infuziju ponekad je signal da trebate izvaditi ono najbolje što imate iz sebe i oko sebe i u tome uživati. Što bi se dogodilo da jedete iz najskupljeg porculana svaki dan i nosite najbolju odjeću koju imate svakodnevno?! Kada biste svakodnevno radili stvari koje volite?! Možda bi svaki dan dobivali poruku od samih sebe da živimo lijep život i da je svaki dan prilika za nešto lijepo. Skinite prekrivače sa sofe, izvadite najbolji porculan, skuhajte jelo koje obožavate, ulijte si u najkvalitetniju čašu piće koje najviše volite. I tako svaki dan. Sanjati infuziju poziv je da prihvatite ljepotu i zahvalnost u svakodnevnom životu. Ako čuvate za neki poseban dan posebnu bocu vina, prekrasne cipele ili srebrni pribor, razmislite da se sami počastite svakodnevnim nošenjem i korištenjem. Samo to što ste živi izvrsna je prilika da sami sebe počastite i to radite svakodnevno.

U svakoj dobi i svakoj prilici čovjek može uživati. Težnja za tim da ste mlađi, stariji, bogatiji, mršaviji, ljepši ili bilo što drugo, samo je izlika. Međutim, jednom kada neko vrijeme prođe više nema povratka. Nikad više nećete imati 15, ni 45, ni 95. Sada je pravi trenutak da svaki dan radite ono što volite i bavite se sobom. Svaki novi dan Svemir nam daje nove izazove i svaki novi dan nova iskustva. U dvadesetim prihvatite energiju mladosti i procese učenja. Trebate shvatiti da je sasvim OK ne znati sve odgovore. Kako prolazimo kroz treću dekadu života zbunjenost na neki način nestaje, ali više razmišljamo o egzistencijalnim pitanjima. Umjesto da se uvučete u strahove, shvatite da je to razdoblje kada se zrelost i mladost susreću. Ovu dob možete slaviti tako da stavite po strani strahove i uživate u zrelosti koja svakim danom raste. U četrdesetim trebate naučiti cijeniti iskustvo i upotrijebiti ga. Postali ste dovoljno mudri da znate što želite, a što ne, što volite, a što ne. U četrdesetim ne bi više trebali imati strahove vezane uz svoje želje, ne bi trebali razmišljati o tome što drugi misle. Trebali biste slijediti svoju savjest i svoj put. U pedesetim trebate znati ponovno evaluirati životne procese i životne prioritete. Pedesete iskoristite da biste se ponovno pokrenuli i redefinirali život. Sada točno znate što želite i ovo je prilika da se vratite u formu, završite školovanje, bavite onim što želite. Ovo je prilika za novu “mladost” novi početak, ali s puno manje zbunjenosti i strahova. Dovoljno ste mladi da možete sve što želite, sa dovoljno mudri da znate što ne želite. Sada imate dovoljno iskustva i dovoljno mudrosti da možete biti sve što želite. U desetljećima nakon nastavite istim tempom. Imate veliku slobodu i možete istinski uživati u svakom danu. Mnogo toga ste vidjeli i mnogo toga napravili, ali tek sada možete biti istinski svoji.

Poruka sna o infuziji je da uživate u svakom danu bez obzira u kojoj ste dobi, bez težnje da budete stariji ili žaljenja što niste mlađi. Bez strahova da ćete biti siromašniji i bez želje da budete bogatiji ili poznatiji. Budite ono što jeste i živite život onako kako možete u najboljoj verziji.

Sanjati INFUZIJA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.