19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati – HIPNOTIZIRANOST – detaljno tumačenje

Posebnu pažnju obratite na okruženje u kojem se san odigravao, te ga probajte povezati s ostalim simbolima iz sna kako biste dobili precizniju sliku na što se vaš san odnosio, na koje područje života, koje emocije ili koje osobe iz vašeg okruženja.

Što znači sanjati HIPNOTIZIRANJE?

Snovi o hipnozi obično se javljaju kad nekim stvarima ne pridaje punu pažnju ili kada nam fale neke informacije. Ali da biste točno protumačili ovaj san morate najprije razmisliti o svome vlastitom shvaćanju hipnoze u stvarnom životu. Ako mislite kako su hipnoze gluposti, tada se san vjerojatno odnosi na nešto što smatrate gubitkom vremena. S druge strane ako mislite kako su hipnoze valjan tretman za nešto vjerojatno se san odnosi na neke stvari u životu koje želite riješiti ali vam treba neki alternativni pristup. Ako se snovi o hipnozi pojavljuju nakon bilo kakve životne traume ili kao reakcija na nju, možda biste trebali razmisliti i potražiti stručnu pomoć, pa probajte razgovarati sa liječnicima o onome što osjećate i što ste proživjeli. Posebnu pažnju obratite na okruženje u kojem se san odigravao, te ga probajte povezati s ostalim simbolima iz sna kako biste dobili precizniju sliku na što se vaš san odnosio, na koje područje života, koje emocije ili koje osobe iz vašeg okruženja.

Sanjati – biti hipnotiziran

Ako ste sanjali kako ste hipnotizirani vjerojatno vam vaša podsvijest šalje simbolične znakove kako vas neko zavarava ili pokušava prevariti, dok ste vi zaneseni njegovim ponašanjem ili riječima. Ako ste mlađa osoba ovo će vjerojatno biti dobra životna lekcija o tome kako nije sve onako kako se čini izvana, te ćete shvatiti kako nije svaka ljubaznost iskrena ljubaznost. Ako ste stariji veća su šanse da ćete ipak prepoznati zavaravanje ili ukoliko se ono već odigralo da ćete se trgnuti i nastaviti malo pametniji i iskusniji dalje.

Ako ste sanjali kako vas ne uspijevaju hipnotizirati ili kako lažete za vrijeme hipnoze takav san sugerira kako niste osoba s kojom je lako manipulirati. Dobro čitate ljude, a vjerojatno ste skeptični prema svakoj osobi sve dok se ne uvjerite u njene prave namjere. Vjerujete kako je zavaravanje loše, pa niste osoba ni koja se zanosi tuđim riječima i dopušta da je neko zavarava, ali niste ni osoba koja će nekog zavaravati. San također sugerira da ste se možda našli u krivom okruženju.

Ako ste sanjali kako plačete pod hipnozom takav san sugerira kako još uvijek postoji neki događaj iz prošlosti koji niste emotivno procesuirali i uz koji s vremena na vrijeme emocije isplivaju na površinu i aktiviraju se. Razmislite koje su to kočnice koje se pojavljuju i sprječavaju vas de krenete dalje, te na koji način biste se mogli pomiriti s tim što je bilo i krenuti dalje u mirniju i sretniju budućnost.

Sanjati kako se smijete pod hipnozom je san koji govori o nekom trenutnom problemu, koji skrivate i ne želite podijeliti s drugima. Razmislite nije li vaša potreba za neovisnošću i glumljenjem savršene osobe preuzela stvarni život. Ne trebate svima vjerovati, ali trebali biste kreirati oko sebe krug ljudi pred kojima možete biti točno ono što jeste.

Sanjati kako vi hipnotizirate nekog

Ovakav san upozorava kako biste se trebali okaniti prijevara i pokušaja manipuliranja. Radite na svojim ciljevima, ali nemojte pritom nikoga iskorištavati ili zavaravati. Iako mnoge ljude privlači ideja brze zarade, većina ih shvaća da takvo nešto ne postoji te da će troškovi doći na naplatu kad tad. Nemojte ugrožavati vlastiti ugled ili reputaciju radi probitačnosti, a posebno ne radi kratkoročne dobiti.

Sanjati – vidjeti hipnotiziranog

San sugerira kako često mijenjate mišljenja i ni sami niste sigurni što želite. Vidite druge kako su zaneseni vlastitim ciljevima, ali vi nikako da točno definirate vlastiti smjer i uhvatite se ciljeva.

Sanjati HIPNOTIZIRAN

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.