19. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Bilo za poslovne partnere ili bliske osobe, birajte poklone koji nikog neće ostaviti ravnodušnim [ KARIJERA ]

Bilo da je riječ o poklonu koji je namijenjen nekom bliskom ili pak suradniku i poslovnom partneru. Odabrani poklon osim znaka pažnje govori i o načinu na koji ga je osoba koja ga poklanja, birala....

Bilo za poslovne partnere ili bliske osobe, birajte poklone koji nikog neće ostaviti ravnodušnim

Ono što darujete svakako bi trebalo imati neku poruku.

Bilo da je riječ o poklonu koji je namijenjen nekom bliskom ili pak suradniku i poslovnom partneru. Odabrani poklon osim znaka pažnje govori i o načinu na koji ga je osoba koja ga poklanja, birala. Zato je važno, pogotovo ako se želite pokazati ili ostaviti dobar dojam, ako želite dati do znanja da vam je važan vaš odnos, što je to što ćete pokloniti.

Svakako je preporuka da pažljivo i mudro birate taj poklon jer će se to i primijetiti. To ne znači nužno da on mora biti iznimno skup, važno je da je dobro osmišljen, pažljivo biran i daje jasnu poruku onome kome je namijenjen.

U poslovnom svijetu to može biti itekako izazovno jer se želite istaknuti u masi onih koji svojim poslovnim suradnicima i partnerima svake godine poklanjaju iste darove poput upaljača, kemijskih olovaka, kalendara, šalica i slično.

Puno su inovativniji izbor za takve prilike personalizirani pokloni koji će goditi primatelju, biti jasan znak pažnje i zahvale, ali i koji će ujedno promovirati i vas i  vašu tvrtku.

Hrvatska Parfemska Kuća nudi elegantno i jedinstveno rješenje izrade parfema pod vašim brendom. Zašto se poruka vaše tvrtke ne bi poslala putem mirisa, osjetila koje se nikada ne može isključiti?

Hrvatska Parfemska Kuća u ponudi ima već gotove parfemske recepture, ali su isto tako u mogućnosti izraditi ih samo za vas. Vaš parfem u luksuznoj bočici s vašim imenom svakako je poklon koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.