28. ožujka 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Sanjati EKSPLOZIJU – detaljno značenje –

Eksplozija se pojavljuje u stvarnom svijetu kada je nakupljeno mnogo energije, te se iznenadno otpusti. U snovima eksplozija simbolizira slično iznenadno oslobađanje energije. Teško je protumačiti u kojem smislu se energija oslobađa bez da potražite simboliku i ostalih pojmova koje ste sanjali.

Što znači sanjati EKSPLOZIJU?

– sanjarica EKSPLOZIJA –

Eksplozija se pojavljuje u stvarnom svijetu kada je nakupljeno mnogo energije, te se iznenadno otpusti. U snovima eksplozija simbolizira slično iznenadno oslobađanje energije. Teško je protumačiti u kojem smislu se energija oslobađa bez da potražite simboliku i ostalih pojmova koje ste sanjali. Sanjati eksploziju može značiti kako vas očekuje neko veliko iznenađene, može simbolizirati veliki uspjeh. Snovi o eksploziji mogu označavati i obrate sudbine, te mogu biti podsjetnik da ne trebate drugima raditi loše stvari kako vam se to ne bi vratilo.

Snovi o eksploziji govore o tome kako su neke situacije postale nepredvidive, a kako će imati velike posljedice. Ako ste sanjali eksploziju od bombe, to doslovno znači kako baratate s nečim delikatnim, a vrijeme vam otkucava, te trebate paziti na svaki potez, jer svaki može biti pogrešan.

Da biste što preciznije protumačili san kojem ste sanjali eksploziju trebali biste se prisjetiti gdje se eksplozija dogodila. Potražite simboliku tog mjesta, te ćete tako doći do odgovora na koje polje života se napeta energija odnosi.

Sanjati kako ste vidjeli eksploziju u daljini sugerira kako tuđi postupci imaju utjecaja na vaš život, a sanjati zvuk eksplozije govori o tome kako će nečije riječi imati destruktivne posljedice za vaš život. Na sreću, ako ste sanjali eksploziju u daljini, imat će kratkotrajan učinak. Vjerojatno će biti nešto prodorno, ali što će se brzo raščistiti ili zaboraviti.

Sanjati kako ste na mjestu događaja eksplozije sugerira kako se energija nakuplja u vama i vašoj, te da promotrite svoju situaciju i razmislite kako možete neutralizirati posljedice ili spriječiti negativne događaje. Tumačenje sna kako vas je eksplozija ozlijedila ovisi i o mjestu gdje je nastala ozljeda. Obično se ruke odnose na financije, lice na ugled, noge na postavljene ciljeve , glava na ideje i misli, prsa na ljubav.

Sanjati kako ste čitali ili čuli vijesti o eksploziji simbolizira neke loše vijesti, koje mogu biti vezane uz neke bliske osobe.

Sanjati kako je sve uništeno u nekoj eksploziji sugerira općenito loše i nezdravo okruženje. Ovo je signal kako se trebate trgnuti, prvo započeti brinuti za sebe i svoje psihofizičko zdravlje, a zatim proširiti djelokrug kako biste sebe i situaciju oko sebe doveli u red. Napravite sistematski, reagirajte ako imate neke tegobe, započnite se zdravo hraniti, više kretati i općenito živjeti urednijim i zdravijim životnim stilom.

Sanjati EKSPLOZIJA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.