Sanjati DOZIVATI NEKOGA – detaljno tumačenje

Što znači sanjati da DOZIVATE NEKOGA

Što znači sanjati da DOZIVATE NEKOGA

Što znači sanjati da DOZIVATE NEKOGA

– Sanjati DOZIVATI NEKOGA –
Sanjati da dozivate nekoga u snu često signalizira određene novosti koje će vam stići.

Sanjati da dozivate prijatelja može biti znak ljubavnih problema.

Sanjati da dozivate nekog imenom može biti znak želje da vas ta osoba čuje odnosno da shvati što joj želite reći. Sanjati da dozivate nekoga signalizira da želite da vas netko čuje, da ga uporno dozivate ali ta osoba ne obraća pažnju. Smatrate da bi vas ta osoba trebala barem saslušati kako bi čula vašu stranu, vaše prijedloge ili savjete pa tek onda donijela odluku.
Najčešće se sanjati da dozivate nekoga odnosi na to da smatrate da netko griješi i da mu vi to ili pokušavate reći, ali da vas ne čuje ili ne shvaća, ili da vi ne želite reći šta mislite kako ne biste povrijedili tu osobu. Možda vas je strah kako će osoba reagirati ukoliko joj kažete ono što želite.

Sanjati da nekoga dozivate, ali ne poznajete tu osobu tada se radi o novostima koje stižu, ali da biste trebali biti na oprezu.
Sanjati da dozivate nekoga pogrešnim imenom tada obratite pažnju na ime, da li vas muči nešto uz osobu koja se tako zove ili vas osoba koju ste sanjali nekim karakter istima podsjeća na nekoga.

Sanjati da dozivate nekoga ne mora imati direktno vez s osobom koju ste sanjali, posebno ako je ne poznajete, ako joj ne znate ime ili ste dozivali pogrešno ime, nego to shvatite preneseno na neku osobu na koju vas je taj san podsjetio.

Istovremeno sanjati da dozivate nekoga može značiti i da vama treba pomoć, ali da je ne dobivate. Tu se opet radi o tome da vas osoba koju dozivate ne čuje u stvarnom životu, samo ne na način da ne čuje ono što joj želite reći i savjetovati nego da ne čuje da je trebate, da trebate da vam pomogne, a vi ne želite direktno reći da vam treba pomoć, ili ste rekli ali to ta osoba nije čula ili shvatila na pravi način.
U svakom slučaju uglavnom se tumačenje sna da dozivate nekoga svodi na to da vas osoba na određeni način ne čuje. Bilo da ne čuje vaš savjet ili vašu potrebu da razgovara s vama ili da vam pomogne-

Sanjati DOZIVATI NEKOGA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

TUMAČ SNOVA – Pomno tumačenje snova

Ostavite komentar

*