Sanjati CRNU BOJA – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati CRNU BOJU?

– sanjarica CRNA BOJA –

Crna boja označava tugu, potištenost i depresivne misli. Ukoliko ste sanjali neke crne stvari, crne predmete ili možda čak crna zbivanja to je siguran signal da vezano uz to situaciju doživljavate potpuno crnom i tmurnom.

Crna boja nema negativnu simboliku u smislu proročanskog sna, da će vam se dogoditi nešto loše, njena simbolika se krije u našem doživljaju nečega i pogledu na svijet oko sebe. Nešto može izgledati odlično i biti super uspješno, ali ukoliko vi tako ne doživljavate ne možete vidjeti sve potencijale nečega.

Sanjati kako bojite crnom bojom takav san označava kako sami oko sebe iscrtavate tužne stvari. Ovakav san ukazuje na to da trebate promijeniti pogled na ono što se događa oko vas. Svaka osoba je ponekad izložena izazovnim situacijama, nekim tužnim događajima, ali o toj osobi ovisi kako će sve to doživljavati, te u kojem smjeru će se nastaviti kretati. Možete konstanto razmišljati o lošoj sudbini, o svemu lošem što ste doživjeli, te takvim svojim mislima sve ono što trenutno doživljavate bojiti u crno, međutim, možete se okrenuti vedrijim stvarima, umjesto o gubitcima razmišljati o onome što još imate i svemu što ste uspješno pobijedili.

Da biste točno protumačili što znači sanjati nešto crno, morati ćete staviti crnu boju u kontekst kako biste utvrdili na što se točnije san odnosi. Trebate potražiti i simboliku određenog predmeta, te ga povezati sa simbolikom koju crna boja nosi u sebi, doživljajem tuge, beznađa i tmurnih misli.

Sanjati crnu boju označava kako imamo crno, odnosno negativno mišljenje o nečemu. Negativno razmišljanje o bilo čemu može potaknuti depresiju, stres, smanjiti samopouzdanje i uzrokovati društvenu anksioznost. Ako ste sanjali crnu boju to je siguran poticaj da promijenite svoje negativne misli i način na koji promatrate neke stvari. Morate znati kako su naše misli povezane s našim ponašanjem, pa ako imate crne misli o bilo čemu, to će utjecati na ponašanje prvenstveno na tom polju, a zatim će se postupno širiti na ostala životna područja. Ponekad crne misli mogu toliko duboko zahvatiti naš život, međutim često može pomoći i samo shvaćanje i promatranje vlastitih misli. Razmislite o onome što ste sanjali, te se upitajte jesu li moje misli vezano uz to od pomoći ili odmažu situaciju. Kako se osjećate s takvim pogledom na svijet?!Kada promatrate svoje misli, pokušajte identificirati one koje su tamne i negativne. Neki ljudi su jednostavno skloni katastrofiranju, te svaku situaciju promatraju u najgorem mogućem svjetlu očekujući najgori mogući rezultat.

Sanjati CRNA BOJA

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Ostavite komentar

*