Sanjati BOJE – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati BOJE?

– sanjarica BOJE –

Sanjati boje u snovima san je koji će zahtijevati traženje i tumačenje više pojmova. Da biste što točnije protumačili san u kojem se pojavljuje neke boje, trebate potražiti značenje dva simbola. Potrebno je osvijestiti značenje pojedine boje u snovima, a zatim protumačiti značenje predmeta, stvari i zbivanja koje je bilo u toj boji. A zatim ta dva značenja treba spojiti kako biste protumačili što točno vaš san znači. Na primjer, ako ste sanjali žutu kišu, potrebno je pronaći značenje simbola kiše, i značenje simbola žute boje, a zatim ta dva značenja spojiti u jedno kako biste točno protumačili što vam točno vaša podsvijest poručuje pojedinim snom.

Boje se mogu odnositi i na iste stvari koje imamo u stvarnom životu, sanjate li nešto neke boje pokušajte se sjetiti što u stvarnosti imate te boje, na to se san odnosi.

Općenito značenje boja pročitajte ispod, a želite li znati više o značenju pojedine boje potražite što znači sanjati pojedinu boju kroz detaljno tumačenje.

Bijela boja u snovima
Sanjati bijelu boju i predmete u bijeloj boji povezano je s neiskvarenom osobnošću i naivnom stranom života. Ukoliko ste sanjali neke bijele predmete ili općenito bijelu boju to govori da ste neiskvareni i nevini po nekim životnim pitanjima.

Crna boja u snovima
Sanjati crnu boju govori o tome kako ste dosta tužni, potišteni i skloni depresivnom raspoloženju. Ovakav san je jasan signal kako vam treba više vedrine, optimizma i radosti u životu. Morate pronaći načina kako da se izvučete iz tamnih osjećaja i ponovno osjetite puninu života i životnih radosti.

Žuta boja u snovima
Sanjati žutu boju govori o hrabrosti, te nas snovi u kojima smo sanjali žutu boju ili neke predmete u žutoj boji potiču da na tom području budemo hrabriji. Žuta boja je podsjetnik da ne propuštamo neke prilike radi vlastitih strahova, te da pronađeno načine kako da se ohrabrimo.

Plava boja u snovima
Sanjati plavu boju simbol je produhovljenosti, duhovne strane života, te poštovanja, prema drugima, ali i prema samima. Ako ste sanjali plavu boju to je jasan signal da trebate voditi produhovljeniji život, više se koncentrirati na ono što se ne može opipati, a manje na materijalno.

Crvena boja u snovima
Sanjati crvenu boju san je koji govori o snažnim emocijama i osjećajima. Ovisno o tome što ste sanjali u crvenoj boji, to simbolizira vaše najveće strasti, čemu ste najviše posvećeni i na što odlazi vaša energija i fizička i emotivna.

Narančasta boja u snovima
Sanjati narančastu boju govori o nedostatku vlastitog samopouzdanja i manjku vjere u vlastite vrijednosti. Tamo gdje ste je sanjali trebate raditi na sebi. Ona označava stvari koje volimo, ali istovremeno označava splasnutu strast prema tome.

Zelena boja u snovima
Sanjati zelenu boju san je koji ukazuje na zavaravanje i iskrivljeno viđenje stvarnosti. Ovisno vezano uz što ste sanjali zelenu boju, ali tamo najviše trebate obratiti pažnju jer vezano uz to postoji zavaravanje, lažno predstavljanje, iskrivljene slike, pa čak i laži.

Ljubičasta boja u snovima
Sanjati ljubičastu boju označava pozitivno razdoblje i napredak, te ovisno o kontekstu u kojem ste je sanjali govori o napretku, obogaćivanju i pozitivnim preokretima.

Sanjati više boja

Ako ste sanjali više boja tada treba potražiti značenje predmeta, stvari ili zbivanja koje ste sanjali, a boja u tom slučaju ima neutralno značenje. Na primjer kao ste sanjali dugu, ona je u svim bojama, te boje tu imaju neutralno značenje, a duga signalizira radost, uspjeh i vjeru u budućnost. U tom smislu pojedina boja nema određeno značenje, nego tek duga kao pozitivan simbol.

Sanjati BOJE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*