Sanjati AUTOBUS – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati AUTOBUS

Što znači sanjati AUTOBUS

– Sanjarica autobus –

Različita su tumačenja snova o autobusu u sanjaricama, a sam autobus se u snovima pojavljuje u najrazličitijim opcijama, međutim uvijek se značenje svodi na potrebu da se na simboličan način osamostalite, da smanjite utjecaj drugih ljudi na svoj život i povećate samopouzdanje, ali s druge strane strane pustite i druge da žive svoj život. Život u neku ruku jeste vožnja s drugim ljudima, ali nije poput voženje autobusom, gdje svi idemo u istom smjeru, stanemo na sitim stanicama, sjedimo u istim sjedalima.

Sanjati kako vi vozite autobus implicira vašu potrebu da kontrolirate tuđe živote i upravljate tuđim ponašanjem.

Sanjati kako čekate autobus govori o vašoj potrebi da se uklopite i sustignete druge. Možda ste se počeli uspoređivati s drugima i kopirati njihovo ponašanje, a podsvjesno i sami shvaćate kako to nije dobar put.

Sanjati kako kasnite na autobus signal je kako vam manjka samopouzdanja, te vam se čini da su svi drugi bolji od vas. Čini vam se da su svi oko vas ostvarili sve svoje ciljeve, a da vi kaskate, što naravno nije istina. Svako ide svojim tempom i u svome smjeru, te je svaki pokušaj uspoređivanja s drugima pogreška.

Budete li inzistirali u uspoređivanju sebe i drugih ljudi, vaše će samopouzdanje potpuno nestati, te biste se uskoro mogli osjećati potpuno demoralizirano i neadekvatno. Potreba da uspoređujemo svoj život, svoj životni stil, postignuća, ono što imamo i ono što smo stekli s članovima obitelji, kolegama, prijateljima ili susjedima pretvara nas u natjecatelje umjesto u suradnike. U životu bi svi trebali biti dobitnici, ali ako se budete uspoređivali, to nikad nećete biti, jer će uvijek biti netko bolji, uspješniji ili vrjedniji. Umjesto da se natječete brojite ono što vi imate i svoje napretke.

Svaki put kada se uspoređujemo s drugima, sebe osuđujemo da budemo gubitnik. Jedan od najjednostavnijih načina na koje možemo podići svoje samopouzdanje i samopoštovanje je da se prestanemo uspoređivati s drugima. Svaki put kada usporedimo ono što je netko drugi postigao, svaki put kada usporedimo što je netko drugi kupio ili ima s onim što mi imamo, umanjujemo vrijednost svog života. Trebate znati da je vaša vrijednost individualna. Ona nema nikakve veze s onim što drugi rade, imaju ili postižu. Vi trebate težiti svojoj jedinstvenosti i živjeti život prema svojim standardima. Kada smanjite uspoređivanje otkrit ćete sasvim novu perspektivu života, osjećat ćete se oslobođeno i biti sposobni živjeti ispunjeniji život nego ikad prije.

Vi ste jedinstveni, na cijelom svijetu ne postoji ni jedna osoba koja je imala istu polazišnu točku poput vas, koja je rođena s vašim karakteristikama i osobinama, stoga je svako uspoređivanje najočitije gubljenje vremena. Umjesto da trošite vrijeme na poređenje s drugima, usredotočite se na svoje jedinstvene kvalitete. Iako nije u ljudskoj prirodi, od najranijeg djetinjstva nam se nameće natjecateljski duh i navika da sve što radimo uspoređujemo što rade drugi. Roditelji uvijek pitaju tko je drugi iz razreda dobio kakvu ocjenu, koliko su bili uspješni u ispitima, a čak i prije nego što smo se osvijestili, roditelji su nas uspoređivali s drugom djecom, braćom i sestrama. Možda je takav način gledanja na svijet i lakši, lakše je pronaći još djece koja nisu popričala do određene dobi, nego propitivati svoje odgojene metode. Međutim, na takav način nameće se pogrešan životni smjer, gdje trebamo raditi ono što drugi rade, gdje se svi trebamo voziti istim autobusom i ići prema istoj destinaciji… Međutim, takvim životom gubi se ono najvažnije, a to je naša osobna životna svrha. Za individualan život treba više hrabrosti, više truda i više osobnog angažmana. Voziti auto i sam pronalaziti rute je mnogo zahtjevnije nego ući u autobus i pustiti da nas drugi voze.

Potpuno je besmisleno uspoređivanje s drugima kad zaista nemamo uvida u njihovu životnu svrhu, kada ne znamo koji su bili njihovi talenti, koje prednosti, otkuda su krenuli… Svatko od nas prolazi kroz određena životna iskustva s višom svrhom, s potrebom da stalno napredujemo i učimo nešto novo. Sanjati autobus znak je da trebate shvatiti da nas naša jedinstvenost čini osobama kakvima jesmo i da je jedini način za sretan život da budemo ono što možemo i što jesmo, a da se ne opterećujemo drugima i ne pokušavamo ih slijepo slijediti.

Sanjati AUTOBUS

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*