Sanjati RAZOČARENJE – detaljno tumačenje –

2. siječnja 2021. 0 By COVERmagazin

Što znači sanjati RAZOČARENJE

Što znači sanjati RAZOČARENJE

– Sanjati razočarenje  –
Sanjati razočarenje sugerira određene stvarne okolnosti koje vas kontinuirano razočaravaju. San o razočarenju smože odnositi na neke stvari koje su se događale tijekom života, tijekom određenog dužeg vremenskog razdoblja ili se trenutno događaju. San o razočarenju ponekad može ostaviti tako jako dojam da je osoba i nakon buđenja pod dojmom, no mogu donijeti i olakšanje, kao da se riješila razočarenja dok je sanjala, i da sada može mirno i smireno nastaviti dalje.

Sanjati razočarenje u suštini znači da ste nečim u stvarnom životu razočarani. San sugerira razočarenje tijekom stvari i želju da se nešto promijeni. San o razočarenju može pomoći da se jasnije sagledaju stvari. Kako je na vas djelovao taj san, da li ste nakon sna shvatili olakšanje jer u stvarnom životu niste tako razočarani ili je produbio vaše razmišljanje. Ovisno o vašem stavu prema snu možete i sami uvidjeti što mislite i što vam podsvijest govori.

Sanjati da ste razočarani jer niste dobili odobravanje od nekoga sugerira da podsvjesno tražite odobravanje od drugih za svoje akcije.

Sanjati razočarenje u samoga sebe sugerira da dolaze bolji dani i da je pred vama određeni uspjeh.

Ako ste u poslu i sanjate razočarenje tada je ovaj san usmjeren na poslovni život i sugerira uspjeh.

Ako ženska osoba sanja razočarenje tada bi to mogao biti znak da će uskoro ostati trudna.

Ako student sanja razočarenje san sugerira dobar uspjeh na fakultetu.

Sanjati RAZOČARENJE

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.

Sanjarica – Nevjerojatno točna sanjarica – abecedno

Tumač snova