Sanjati RAT – detaljno tumačenje –

Što znači sanjati RAT

Što znači sanjati RAT

– sanjarica RAT –

Snovi o ratu uobičajeni su snovi i bez obzira što se na prvi pogled čine kao jako dramatični snovi zapravo nemaju neko veće značenje, budući da smo scenama ratova izloženi svakodnevno, od video igara, preko filmova do vijesti. Iako je rat sam po sebi toliko rijedak događaj, da bi san o njemu trebao imati neki veći značaj, zbog svakodnevnih slika koje viđamo i svakodnevne izloženosti toj temi ovakav san ne smatra se snom značajne simbolike. Najčešće su snovi o ratu samo odraz nekih slika iz budnog života i onoga što smo vidjeli u virtualnoj stvarnosti i na ekranima, bilo u bliskoj prošlosti ili možda puno ranije da se više u stvarnosti tih scena ni ne sjećamo.

Ipak, ako ste sanjali rat vrijedi pogledati značenje i protumačiti ovaj san. Snovi o ratu obično se javljaju kada prolazimo kroz neko stresno razdoblje, kada smo u nekim konfliktima ili još češće kada vodimo neki unutarnji sukob sami sa sobom.

Sanjati rat obično je znak kako trebate nešto mijenjati u svome životu i donijeti odluku iza koje ćete stajati. Snovi o ratu impliciraju potrebu zauzimanja čvršćeg stava i nužnosti promjene, odnosno da se pokrenete iz neke točke. Snovi o ratu govore o potrebi da se izborimo sami za sebe.

Sanjati rat trebate tumačiti kao potrebu da okončate unutarnji sukob, donesete odluku i krenete dalje. Naravno da ćete u tom procesu trebati osloboditi se nekih starih navika, ali nema smisla stajati u mjestu i svjesno dopuštati da vas nešto sputava.

Sanjati kako gledate ili slušate na vijestima da je netko objavio rat, jasan je signal da ćete uskoro morati napraviti neke važne pomake u svome životu. Ovo je uglavnom pozitivan simbol koji implicira napredak i poboljšanje situacije ako budete odlučni i angažirate se dovoljno.

Sanjati kako sudjelujete u ratu i borite se govori o unutarnjem sukobu i potrebi da riješite ono što vas tišti.

Sanjati da ste ranjeni u ratu blago je upozorenje da više mislite na vlastito zdravlje. Trebali biste napraviti preglede i javiti se liječniku ukoliko primijetite neke promjene.

Sanjati kako ste pobjegli iz rata kao izbjeglica ili prognanik signal je da vam treba odmor. Treba vam mali bijeg od rutine gdje ćete napuniti snage i napraviti dobar plan za dalje, a najvažnije gdje ćete skupiti i hrabrosti za daljnje suočavanje s problemima.

Sanjati kako ste pobijedili u ratu pozitivan je simbol koji donosi olakšanje. Ovakav san govori kako je sada trenutak da zasučete rukave i prihvatite se posla te maksimalno iskoristite razdoblje pred sobom, jer će se pojaviti odlične prilike koje treba iskoristiti.

U snovima o ratu mogu se pojavljivati različiti simboli poput brodova, ratnih aviona, tenkova vojnika i svega sličnog, ali što ćete točno sanjati vezano uz rat najviše će ovisiti o tome uz koje ste se video igre najviše zadržavali i koje ste filmove gledali ili serije voljeli pratiti. Ali rat bez obzira koji se elementi pojavljivali u njemu gotovo uvijek ima slično značenje, a koje nije ni približno dramatično kao stvarni rat ili rat kakvog smo sanjali. Snovi ratu govore o emotivnim i unutarnjim sukobima, o potrebi da se izborimo u trenutnoj situaciji, da se izvučemo iz negativnih misli, više mislimo na sebe, ali ništa od navedenog nije toliko dramatično kao slike koje smo vidjeli u snu i koje su nas možda uzrujale. Slike su smo odraz onoga što ste viđali u virtualnoj stvarnosti ili priča koje ste čuli o ratu.

Sanjati RAT

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*