19. travnja 2024.

COVERmagazin.com

Suvremeni lifestyle portal: kultura, civilizacija, uspjeh, produktivnost, održivost, priroda, okoliš, vrijednosti, folklor, običaji, baština, tradicija, inspiracija za zdravu prehranu i mnogo više.

Ljubomora i zavist prema horoskopskim znakovima

Možete li se izdići iznad zavisti i ljubomore koju mnogi osjećaju prema kolegama i prijateljima? Ili ste nepopravljivo zavidni?

Ljubomorni na kolegicu?! Možda je do horoskopskog znaka

Možete li se izdići iznad zavisti i ljubomore koju mnogi osjećaju prema kolegama i prijateljima? Ili ste nepopravljivo zavidni?

Ovan

Vi ste znak koji se najviše voli natjecati, a nove pozicije prijatelja ćete doživljavati kao izazov. Iznenađujuće, nećete biti zločesti ili ljubomorni, nego jednostavno njihovo unapređenje shvaćati kao poticaj.

Bik

Vi se ne zamarate takvim stvarima jer živite u svome svijetu. Ako je netko vama blizak i vi ćete biti sretni. Možda ćete negdje duboko u sebi osjetiti gubitak kontrole, ali to se nikad neće vidjeti na vama.

Blizanci

Blizanci su oduševljeni kada netko njima blizak napreduje. Najvjerojatnije ćete iz prijateljevog  uspjeha pokušati izvući korist, jer blizanci vole iskoristiti sve situacije koje se stavljaju pred njih.

Rak

U sebi ćete osjetiti konflikt koji ćete pokušati zataškati kako ne biste postali negativni ili zločesti. Dugoročno vas uspjeh kolega ili prijatelja raduje, ali kada tek saznate novost, to teže proživljavate.

Lav

Vi obično vjerujete kako ste predodređeni za velike stvari i vjerojatno ćete prijateljev uspjeh doživjeti vrlo osobno. Cijenite kada su bliske osobe uspješne i u neku ruku mislite kako je to djelomično i vaša zasluga, te se lako prebacujete u mod za čestitanje.

Djevica

Djevice nemaju veliki ego pa neće u uspjesima prijatelja ogledati svoju lošu sliku. Možda ćete na trenutke osjetiti zavist, ali vrlo brzo će vas proći.

Vaga

Vaga će se jedni naljutiti ako je ne pozovete na slavlje zbog novog posla ili je ne upoznate sa svojim novim kolegama od kojih bi i ona mogla imati korist. Vage vole profesionalne veze pa ćete u prijateljevom uspjehu tražiti mogućnost za svoj proboj.

Škorpion

Škorpioni će uputiti nekoliko oštrih komentara i na taj način pokazati kako vaš uspjeh ima i loših strana. Na njihovo kvocanje jednostavno morate računati.

Strijelac

Strijelci će čestitati prijateljima na uspjehu gledajući na to kao na predznak vlastitog uspjeha. Tuđi uspjeh strijelcima signalizira kako je napredak moguć ako se potrude.

Jarac

Jarac se neće previše oduševiti tuđim uspjehom, ali nije ni ljubomoran. Njemu je naprosto svejedno. Jarci su uvijek usredotočeni na sebe i svoju karijeru, tako da ne primjećuju druge, pa ne računajte na njihovo oduševljenje kada im uručite novost.

Vodenjak

Vodenjaci znaju da svi ljudi idu različitim stazama, pa će se radovati zbog prijatelja, ali ako se vijest o unapređenju kolege ili prijatelja pojavi u lošem trenutku mogu biti vrlo zločesti iako će se kasnije smiriti i čestitati.

Ribe

Izvana će se činiti kako su ribe oduševljene tuđim uspjehom, ali ako nemaju plan za vlastiti napredak mogu u sebi dosta prebacivati i biti teški prema sebi.

Opširnije o temi zavisti: