Kako izgledati prikladno na razgovoru za posao

Kako izgledati prikladno na razgovoru za posao  Razgovor za posao je vaša prilika da se pokažete u što boljem svjetlu. Iako prvi dojam nije sve, kod traženja posla on je vrlo bitan, ponekad čak i ključan. Zbog toga je dobro obratiti pažnju na sve detalje. 1. Nemojte pretjerivati s modnim dodacima! Modni dodaci su inače… Nastavi čitati Kako izgledati prikladno na razgovoru za posao

Vrednovanje ponude za posao

Vrednovanje ponude za posao Kada dobijete ponudu za posao, važno je odvojiti dovoljno vremena za vrednovanje, kako biste ponudu prihvatili ili odbili s dobrim razlozima. Najmanje što želite je donijeti ishitrenu odluku zbog koje ćete kasnije zažaliti. Visina plaće Novac nije jedina stvar o kojoj biste trebali razmišljati, ali je vrlo važna. Je li ponuda… Nastavi čitati Vrednovanje ponude za posao

Kineski horoskop za 22.08.

Ovo je odličan dan prema kineskom horoskopu u kojem se možete posvetiti stvarima koje najviše volite. Podijelite svoje ideje s drugima, družite se i zablistajte u svakom pogledu. Info: Kineski horoskop ima usku vezu s kineskom filozofijom (teorijom harmonije neba, zemlje i vode), te koristi principe yina i yanga, te druge principe koji se ne… Nastavi čitati Kineski horoskop za 22.08.

Kineski horoskop za 28.07.

Danas neće biti loš dana prema kineskom horoskopu, ali mogao bi biti kaotičan poslovno u poslovnom smislu. Mnogo toga će se događati, a bit će jako teško uhvatiti pravi tempo. Info: Kineski horoskop ima usku vezu s kineskom filozofijom (teorijom harmonije neba, zemlje i vode), te koristi principe yina i yanga, te druge principe koji… Nastavi čitati Kineski horoskop za 28.07.

Kineski horoskop za 08.04.

Ako ste umjereni ne bi trebalo biti nekih problema, ali ukoliko ste skloni pretjerivanju u hrani i piću danas biste mogli osjećati posljedice. Odličan je dan za promjene životnih navika na bolje. Info: Kineski horoskop ima usku vezu s kineskom filozofijom (teorijom harmonije neba, zemlje i vode), te koristi principe yina i yanga, te druge… Nastavi čitati Kineski horoskop za 08.04.

Kineski horoskop za 23.12.

Prema kineskom horoskopu život će se iznenadno početi činiti kompliciranim i mnoge stvari koje su se činile bitnima počet će gubiti značenje. Moguća je napetost i frustracije. Info: Kineski horoskop ima usku vezu s kineskom filozofijom (teorijom harmonije neba, zemlje i vode), te koristi principe yina i yanga, te druge principe koji se ne nalaze… Nastavi čitati Kineski horoskop za 23.12.

Kineski horoskop za 20.12.

Prema kineskom horoskopu danas će većina ljudi biti mentalno koncentrirana  i sposobna pronaći rješenja za probleme koji ih živciraju. Ljubavne afere će biti strastvene, a srce bi nas čak moglo ponijeti i predaleko. Info: Kineski horoskop ima usku vezu s kineskom filozofijom (teorijom harmonije neba, zemlje i vode), te koristi principe yina i yanga, te… Nastavi čitati Kineski horoskop za 20.12.

Kineski horoskop za 30.04.

Malo se udaljite i dopustite drugima da preuzmu inicijativu. Prihvatite prilike koje vam dolaze, ali nemojte za njima trčati jer ih nećete uloviti. Info: Kineski horoskop ima usku vezu s kineskom filozofijom (teorijom harmonije neba, zemlje i vode), te koristi principe yina i yanga, te druge principe koji se ne nalaze u zapadnjačkom zodijačkom horoskopu.… Nastavi čitati Kineski horoskop za 30.04.

Kineski horoskop za 11.03.

Nemojte brinuti ako vaši suradnici ili partner nisu u istom raspoloženju kao i vi ii vam se čini da nisu na vašoj strani. To i nije uvijek potrebno. Najbolje funkcionira čarobna riječ kompromis. Info: Kineski horoskop ima usku vezu s kineskom filozofijom (teorijom harmonije neba, zemlje i vode), te koristi principe yina i yanga, te… Nastavi čitati Kineski horoskop za 11.03.