Sanjati MUCANJE ili DA NE MOŽETE PRIČATI

Što znači sanjati MUCATI ili ne moći pričati?!

– sanjarica MUCATI –

San u kojem sanjate da mucate ili da ne možete pričati ili pronaći pravu riječ, jedan je od najlakših snova za tumačenje. Ako sanjate da ne možete izgovoriti ono što želite, vjerojatno ni u stvarnom svijetu ne možete reći ono što želite, pa se osjećaj sputanosti i suzdržanosti reflektira kroz snove o mucanju. Vjerojatno smatrate kako se u stvarnom životu vaš glas ne čuje ili da se ne shvaća pravo značenje onoga što želite reći. Najvjerojatnije od drugih skrivate prave osjećaje, ali se istovremeno nadate da će ih oni prepoznati.

Postoje dva tipa osoba na ovom svijetu, oni koji pitaju i oni koji čekaju da drugi pogode. A da biste uspjeli i dobili ono što želite, više novaca, više slobode ili uspjeh, morate pitati. Većina ljudi koja spada u drugu skupino razmišlja na način da ne želi pitati jer pretpostavlja da će netko reći ne, ili da ne želi pitati jer pretpostavlja da ako netko želi učiniti nešto za njega već bi učinio i bez pitanja. Komuniciranje vlastitih potreba nerijetko je ljudima jako teško, ali je istovremeno i jedini put do sreće. Ključ je u tome da se stalno podsjećate kako imate pravo izbora.

Sanjati mucanje ili druge poteškoće s govorom signal je kako imate neke blokade ili probleme u komunikaciji. To može značiti da teško izražavate ono što želite, da ne možete na pravi način izraziti vlastite misli i osjećaje ili se osjećate kao da vas nitko ne čuje, odnosno da ne razumije ono što govorite. Sanjati mucanje također je signal problema i blokada u javnoj komunikaciji, pa možda osjećate anksioznost jer ćete morati govoriti pred većom skupinom ljudi.

Ako sanjate da neka druga osoba muca, razmislite na koje polje života vas ta osoba podsjeća, te možete pretpostaviti da se problemi u komunikaciji odnose na to životno polje, te da biste trebali posvetiti pažnju tom životnom razumijevanju. Jako je bitno da bolje razumijete i sami što želite, a zatim da to na pravi način znate izraziti drugima.

Poteškoće u govoru kada ih sanjamo, pa tako ako ste sanjali mucanje ili neke slične situacije u kojima vam je teško izraziti vlastite misli, najčešće simboliziraju poteškoće s komunikacijom u stvarnom životu, nedostatak samopouzdanja, strah od javnog nastupa, te poteškoće u razumijevanju, pa posljedično i izražavanju onoga što želimo.

Sanjati MUCATI

Sanjarica (sanovnik) predstavlja smjernicu kako biste lakše razumjeli snove. Ona je putokaz, ali vi morate čitati i shvatiti simbole iz snova na osoban način. Samo tako snovi će vam pomoći pri vašoj potrazi.


Komentari

Odgovori

*