Dvije male navike koje vam mogu promijeniti život

 

 

 

 

Dvije male navike koje vam mogu promijeniti život
Jedan od problema koji se javlja kod mnogo modernih ljudi koji se informiraju na internetu je da mnogo čitaju o osobnom razvoju i zdravlju, ali da zaglave u toj fazi čitanja. Ako im se jave simptomi neke bolesti oni proučavaju, čitaju desetke članaka o tome koje navike bi trebalo mijenjati i što bi bilo najbolje za njih, ali ne mijenjaju ništa.

Dva sljedeća koraka bi vam trebala pomoći bolje iskoristiti vrijeme:

1.    Čitajte manje

Čitanje daje više znanja, ali u određenoj točci čitanje postaje izlika za odgađanje.

Pa ako želite mijenjati svoje navike ili nešto u svome životu, nemojte samo o tome čitati. Dovoljno će biti jedan ili dva članka. Nije potrebno čitati 10 do 20 članaka ili knjiga o tome kako jesti bolje ili popraviti društveni život.

2. Započnite djelovati

Nakon što ste pročitali nekoliko članaka i informirali što trebate raditi, učinite korak prema tome.

Nazovite prijatelja i dogovorite kavu, nazovite školu i raspitajte se za raspoložive tečajeve ili kupite namirnice i počnite zdravo kuhati.

Ako pročitate nešto što izgleda obećavajuće počnite to primjenjivati već danas.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.