Stalno vidite iste brojeve ili PREKLOPLJENE KAZALJKE (čizu) – što to znači

Stalno vidite brojeve ili preklopljene kazaljke (čizu) što to znači

Stalno vidite brojeve ili preklopljene kazaljke (čizu) što to znači

Stalno vidite brojeve ili kazaljke koji se preklapaju (čizu) što to znači

Kao što već znate određeni brojevi povezani su s određenim značenjem, ali znate li što znači kada viđate stalno iste brojeve na satu ili kazaljke koje su se preklopile, nazvano još i čizu.

Ako stalno viđate čizu ili 11:11, 21:21 ili slične brojeve nastavite čitati.

Poklapanje brojeva na satu

Brojevi koji se preklapaju označavaju kako ste povezani s nekim i netko misli na vas, ali svaki broj ima određeno značenje, te je bitno osim što se brojevi preklapaju i to koji se brojevi preklapaju.

Broj jedan općenito predstavlja nove početke, neovisnost i ambiciju, pa ako viđate 11:11 ili preklopljene kazaljke (čizu) na 1h, to je vrlo pozitivan znak koji govori pozitivne stvari o vašoj budućnosti. Podsjeća vas da ste sami kreatori svoje sudbine i da se trebate aktivirati oko onoga što želite.

Broj dva je izrazito ženstven broj, te ako ste žensko podsjeća vas da se trebate usredotočiti na sebe, a ako ste muško da trebate više pažnje posvetiti svojoj boljoj polovici. Ako vidite poklapanje brojeva 22:22 ili 02:02 ili preklopljene kazaljke na broju dva to označava kako trebate više razmišljati o vlastitoj ženstvenosti ili ženama kojima ste okruženi.

Broj tri u numerologiji je aktivan broj. Podsjeća vas na potrebu komunikacije i interakcije s drugima. Ukoliko vidite preklapanje brojeva 03:03 ili preklopljene kazaljke na tri, razmislite da inicirate komunikaciju o kojoj razmišljate. Preuzmite inicijativu pa što bude, bude.

Ako viđate poklapanje brojeva na broju 4, on vas podsjeća da nikad ne smijete kroz život ići spuštene glave. Dignite glavu visoko. Ako ste zadnji put pogledali na sat kad je bilo 4:44 neka vam to bude podsjetnik da ne isprobavate neke nove metode ili radnje kojih biste se mogli posramiti, nego da se držite onog provjerenog zbog čega ćete uvijek držati glavu visoko. Isto vrijedi i na preklopljene kazaljke na broju 4.

Ako viđate preklopljene kazaljke na broju 5 ili 5:55, to će vas podsjetiti kako život ne ide uvijek prema našim planovima, te da ponekad trebamo jednostavno prihvatiti ono što nam sudbina nosi. Istražujte, tražite nova rješenje, ali nemojte očajavati nad nečim što ne možete imati.

Broj šest povezuje se s potrebom ravnoteže i odgovornosti. Tražite načine kako da budete odgovorniji, praktičniji, realniji i pronađete veću harmoniju u životu. Ako viđate preklopljene kazaljke na broju šest razmislite tko ili što vam donosi ravnotežu u život.

Kazaljke preklopljene na broju 7 sugeriraju kako je potrebna veća psihička snaga. To je dosta spiritualni broj, govori vam da ni sami ne znate što je istina, ali kako morate ostati stabilni i uravnoteženi, pozitivne energije.

Broj osam u neku ruku predstavlja savršenstvo, te je na neki način ono čemu mnogi ljudi teže cijeli život.

Broj 9 označava ljubav prema drugima, sklapanje prijateljstava, pomaganje drugima, volontiranje, dobrotvorni rad.

Broj 10 s jedne strane odražava neovisnost, a s druge enormne potencijale. Ako stalno viđate 10:10 ili kazaljke preklopljene na 10h, razmislite na kojem području ste jako dobri i gdje možete napredovati.

Broj 11 sličan je broju 2 po značenju što znači da njegujete baš kao broj 2 suosjećanje, empatiju, ali još na dubljoj razini i na mnogo intenzivnije načine.

Broj 12 označava potrebu za produbljenijim životom. Govori o mudrosti i znanju, ali i potrebi da to podijelite s drugima.

Povratak na početnu numerologije: 

Ukoliko viđate preklopljene kazaljke vrlo često, to je na neki način poziv za produhovljenije življenje. Trebate više razmišljati o vlastitim i tuđim potrebama. Ti brojevi na neki način vam daju vodstvo ili vas podsjećaju na prošla iskustva.

Što češće budete primjećivali preklapanje brojeva na satu ili preklopljene kazaljke na analognom satu, to ćete biti svjesniji kako taj fenomen nosi poruku potrebe za smirenjem, potrebu da oko sebe širite mirnu energiju i staloženost. Preklapanje brojeva ili kazaljki na satu govori o zakonu privlačnosti, kako zračite, takve događaje na sebe privlačite.