Numerologija – Sretni brojevi po datumu rođenja

Numerologija – sretni brojevi po datumu rođenja

Brojevi nose određene vibracije koje donose određene koristi određenim osobama. Sretni brojevi po datumu rođenja opisuju vašu prirodu i karakter. Oni nose određenu vibru koju vi dalje širite u vašem životu, ali to su i brojevi koji se općenito smatraju vašim sretnim brojem.

Broj rođenja

Broj rođenja smatra se nekom vrstom sretnog broja za osobu rođenu pod tim brojem. Također, opisuje karakterne osobine. To je jedan od rijetkih osobnih brojeva koji prati osobu cijeli život. Ime i prezime lako možemo promijeniti, ali datum rođenja ne. Izračunajte ga tako da zbrojite sve znamenke u datumu rođenja i svedete ih na jednoznamenkasti broj.

KOJI JE VAŠ SRETNI BROJ?

Primjer osobe rođene 15.08.1955.
1+5+8+1+9+5+5=34
3+4=7
Sretni broj prema datumu rođenja je 7

Primjer osobe rođene 31.12.2001.
3+1+1+2+2+1=8
Sretni broj prema datumu rođenja je 8

Značenje brojeva prema datumu rođenja

1 –  Ako je vaš sretni broj JEDAN

Osoba ste koja uvijek ide korak ispred vremena. Začetnik ste novih ideja. Često su velike vođe bile rođene u znaku ovog broja. Jednostavno posjedujete moć uvjeravanja. Ambiciozni ste, možda i malo pretjerano, teško se odričete svojih ideja, pa se zna desiti da upravo zbog toga potpuno propadnete. No, vi se ničega ne bojite.

2 – Ako je vaš sretni broj DVA

Prava ste umjetnička duša. Stvoreni za ljubav, za davanje i dijeljenje. Uvijek više težite unutarnjem nego vanjskom. Ako nemate ljubavi osjećate da nemate ništa. Ali rijetke su osobe rođene u ovom znaku koje nemaju ljubavi. Vaša unutrašnjost je toliko privlačna da će rijetko tko ostati hladan. Možete osvojiti koga god poželite.

3 – Ako je vaš sretni broj TRI

Osoba ste koja stoji čvrsto na zemlji. Realno promatrate sebe i svijet oko sebe. Niste skloni maštanju i zavaravanju. To vas čini također dobrim prijateljem, nećete se nikome «ulizivati», ali ni biti pretjerano cinični. Imate pravu mjeru u svemu, to vam stvara probleme u odnosima sa suprotnim spolom. Ne možete bez ljubavi, ali ni trpjeti neko uzvišeno poimanje osjećaja. Zbog toga ste često nesretni.

4 – Ako je vaš sretni broj ČETIRI

Snalažljivi ste i praktični. Niste skloni maštanju, ni zabušavanju. Osoba ste od povjerenja, ono što obećate i ispunite. Previše ozbiljno shvaćate život, nije baš da se znate zabavljati. Istu odgovornost očekujete od osoba koje vas okružuju zbog toga ste često netolerantni prema prijateljima i prema ljubavnicima.

5 – Ako je vaš sretni broj PET

Imate odličan duh. Imate sve ono što bi savršena osoba trebala imati. Zabavni ste, inteligentni, živahni, ali ne previše, cijenite ljubav, cijenite prijatelje, optimistični ste… Ako se sjetite bilo koje pozitivne osobine, slobodno dodajte na popis, jer vi je sigurno posjedujete.

6 – Ako je vaš sretni broj ŠEST

Vi ste izrazito nježna osoba. Osjećajni, puni razumijevanja prema svima. Krhki ste kako psihički tako i duhovno. Lako vas je povrijediti.  Umjetnička ste duša, imate osjećaj za lijepo, a i sami ste izrazito lijepi. Osvajate na prvi pogleda a tek kada ljudi upoznaju vašu nutrinu…

7 – Ako je vaš sretni broj SEDAM

Vi ste izrazito misaona osoba. Ali ste i praktičar. Za vas bi se reklo da posjedujete praktičnu inteligenciju. Pametni ste, ali znate svoju pamet iskoristiti za svoju dobrobit.

Često znate iskoristiti one svoje moždane potencijale o kojima drugi mogu samo maštati. Nerijetko su osobe rođene pod ovim brojem proroci, mistici, filozofi…

8 – Ako je vaš sretni broj OSAM

Sve kod vas ima praktičnu vrijednost. Sve što radite, radite u svoju korist. Za vas je i ljubav korisna, pa ne ulazite u veze bez razmišljanja o koristi koju vam mogu donijeti. Također i vaši prijatelji su vam poslovni partneri, osobe od kojih biste mogli imati korist. Niste negativna osoba, samo praktičar.

9 – Ako je vaš sretni broj DEVET

Ako nekome treba savjet o postupcima, neka se obrati vama. Vi uvijek znate što je ispravno, a što nije. Poštenje je vaša najveća vrlina i temelj na kojem gradite svoj život. Krasi vas još mnoštvo drugih pozitivnih osobina i vas je pravo bogatstvo imati u blizini.