Bik – kako zavesti bika

Bik – kako zavesti bika

Bikovi jednostavno vole zavođenje, ili zavode ili ih se zavodi. Najčešće su vrlo srdačne, ljubazne i pristupačne osobe. Iskreni su i učinit će sve da budu kraj vas, naravno ako im je stalo. Bikovi su materijalisti, ekonomska sigurnost im je vrlo bitna, te ako nisu potpuno zbrinuti ne mogu se opustiti i uživati u ljubavi. Inače, u životu vole uživati, cijene sve što je lijepo, pa tako i kad je riječ o partnerima. Ipak, nije dovoljno samo lijepo izgledati, nego tako se i ponašati. No, najvažnije je biti iskren i prirodan, lako prepoznaju pretvaranja.

Pravi su gurmani, vole dobro jesti stoga je bitno ukoliko želite ostati s bikom naučiti kuhati.

Možete ga iznenaditi skupocjenim poklonom. Bik će to znati prepoznati i cijeniti.

Bikovi su jako pouzdane i vrijedne osobe, sve što imaju stekli su sami i polako, stoga se nemojte iznenaditi ako vam ponekad djeluju škrto, te ako i od vas očekuju štednju.

Zapamtite – bikovi su ljubomoran astrološki znak i neće vam oprostiti prijevaru.

Bikovima najbolje odgovaraju osobe rođene u znaku jarca, djevice i raka.
Za njih nisu nikako blizanci, ovan i strijelac.

Bik – Ovan: 🙁

Bik i ovan nikako nisu dobra kombinacija. Bik je logičan i realan, dakle, dosadan ovnu. Osim toga bik je previše romantičan pa mu ovan nikad neće pružiti dovoljno. Bik ne djeluje dok nema ljubavi, a kod ovna nema ljubavi bez akcije. Teško će pronaći zajednički jezik.

Bik – Bik: 🙂 🙂

Zbog svoje karakterne sličnosti, slažu se vrlo dobro. Imaju slične ciljeve, vrijedni su, realni, znaju s novcima, a što je najvažnije mogu zajedno uživati u hrani. Jedini problem je obostrana ljubomora i tvrdoglavost, koje su dosta naglašene kod bikova. Oni ne opraštaju nevjeru.

Bik – Blizanci: 🙁

Blizanci su spontane i radoznale osobe željne promjena što zapravo i ne odgovara previše bikovima. Njihova veza nema dobre predispozicije. Bikovima ipak bolje odgovaraju neki konzervativniji znakovi, a ne lepršavi blizanci. A blizancima je potrebno nešto više od sigurnosti doma koju im bikovi mogu pružiti.

Bik – Rak: 🙂 🙂

Rakovi su vrlo osjetljive osobe, te se bikovi moraju dosta truditi da ih ne povrijede. Zajednička im je želja za sigurnošću i toplinom doma i tu se pronalaze, i to češće u kasnijim godinama, kada im obitelj i dom postaju prioriteti. No, moraju se dosta truditi kako im veza ne bi upala u kolotečinu i izgubila svoju draž.

Bik – Lav: 🙂 🙁

Kako bik ima istančan osjećaj za lijepo po tom pitanju mu lav savršeno odgovara, privući će ga njegova ljepota, snaga i strast. S druge strane lav će kod bika pronaći potrebnu financijsku sigurnost. Lavova otvorenost i bikova konzervativnost s jedne strane mogu biti dobra kombinacija, ali ako su previše izražene te karakteristike mogu biti kobne za njihovu vezu. Najčešće su živahna kombinacija ali kratkog vijeka trajanja.

Bik – Djevica:  🙂 🙂 🙂

Ova dva znaka su «perfect match». Sviđaju im se iste stvari, i jedan i drugi znak cijeni toplinu doma. Pogledi na život su im identični. Vole planirati unaprijed. Sigurnost i materijalna i emotivna im je jako važna.

Bik – Vaga: 🙁

Nisu baš najbolji izbor jedan za drugoga. Vaga mrzi rutinu, bik voli planirati unaprijed. Vaga je zavodnik, stoga su joj potrebna stalna nova osvajanja, a to bika smeta jer je izrazito ljubomoran.

Bik – Škorpion: 🙁 🙂

Ova astrološki gledano neutralna kombinacija bolje funkcionira na poslovnom planu nego u ljubavnoj vezi. Zbližava ih sličan stav prema financijama kao i obiteljskom životu. Glavna prepreka dobroj vezi je njihova tvrdoglavost. Također, bika smeta škorpionova stalna želja za dokazivanjem i nespremnost na kompromise.

Bik – Strijelac: 🙂 🙁

Strijelac se boji monotonije, mirnog i sređenog života, zapravo svega čemu teži bik. Iako uz strijelca bik može proširiti svoje vidike i postati fleksibilniji skladna veza teško je ostvariva. Za njih je puno bolji prijateljski nego ljubavni odnos.

Bik – Jarac: 🙂 🙂

Vrlo dobra kombinacija. Oba znaka cijene tradiciju, ležernost i komfornost obiteljskog života. I biku i jarcu potrebna je ugodna domaća atmosfera. Karakteri im se savršeno poklapaju što je dobra osnova za dugotrajnu vezu i stabilan obiteljski život. Dosta su usmjereni prema materijalnom aspektu što može biti i prepreka jer se znaju posvetiti više karijeri nego jedno drugom.

Bik – Vodenjak: 🙁

Veza između ova dva znaka skoro da i nema. Inovativnost i otvorenost vodenjaka nikako ne odgovaraju biku zaljubljenom u formalnost i rutinu. Vodenjaka zanimaju susjedi, prijatelji, televizija, sve osim vlastitog doma, što izaziva bikovu ljubomoru. Ako i dođe do veze ona je kratkog vijeka i traži puno truda i kompromisa.

Bik – Riba: 🙂 🙁

Iako se ova veza na početku čini obećavajućom s vremenom počinje slabiti, a partneri se udaljavati jedan od drugoga. Ribina sentimentalnost počinje slabiti onog trena kada se osjeti sigurnom, a na površinu izlazi njena želja za individualnošću. Ribe ignoriraju probleme, zato bikovi moraju svu težinu preuzeti sami na sebe žele li održati vezu.