11. prosinca 2023.

COVER magazin.com

Life & style portal

Bik – kako zavesti bika

Bik – kako zavesti bika

Bikovi jednostavno vole zavođenje, ili zavode ili ih se zavodi. Najčešće su vrlo srdačne, ljubazne i pristupačne osobe. Iskreni su i učinit će sve da budu kraj vas, naravno ako im je stalo. Bikovi su materijalisti, ekonomska sigurnost im je vrlo bitna, te ako nisu potpuno zbrinuti ne mogu se opustiti i uživati u ljubavi. Inače, u životu vole uživati, cijene sve što je lijepo, pa tako i kad je riječ o partnerima. Ipak, nije dovoljno samo lijepo izgledati, nego tako se i ponašati. No, najvažnije je biti iskren i prirodan, lako prepoznaju pretvaranja.

Pravi su gurmani, vole dobro jesti stoga je bitno ukoliko želite ostati s bikom naučiti kuhati, isto vrijedi i ako želite zavesti bika.

Možete ga iznenaditi skupocjenim poklonom. Bik će to znati prepoznati i cijeniti.

Bikovi su jako pouzdane i vrijedne osobe, sve što imaju stekli su sami i polako, stoga se nemojte iznenaditi ako vam ponekad djeluju škrto, te ako i od vas očekuju štednju.

Zapamtite – bikovi su ljubomoran astrološki znak i neće vam oprostiti prijevaru, ali želite zavesti bika pomoći će da ste okruženi suprotnim spolom, tako ćete privući njegovu pažnju.

Bikovima najbolje odgovaraju osobe rođene u znaku jarca, djevice i raka.

Za njih nisu nikako blizanci, ovan i strijelac.

Kako zavesti bika?

Bik – Ovan: 🙁

Bik i ovan nikako nisu dobra kombinacija. Bik je logičan i realan, dakle, dosadan ovnu. Osim toga bik je previše romantičan pa mu ovan nikad neće pružiti dovoljno. Bik ne djeluje dok nema ljubavi, a kod ovna nema ljubavi bez akcije. Teško će pronaći zajednički jezik.

Bik – Bik: 🙂 🙂

Zbog svoje karakterne sličnosti, slažu se vrlo dobro. Imaju slične ciljeve, vrijedni su, realni, znaju s novcima, a što je najvažnije mogu zajedno uživati u hrani. Jedini problem je obostrana ljubomora i tvrdoglavost, koje su dosta naglašene kod bikova. Oni ne opraštaju nevjeru.

Bik – Blizanci: 🙁

Blizanci su spontane i radoznale osobe željne promjena što zapravo i ne odgovara previše bikovima. Njihova veza nema dobre predispozicije. Bikovima ipak bolje odgovaraju neki konzervativniji znakovi, a ne lepršavi blizanci. A blizancima je potrebno nešto više od sigurnosti doma koju im bikovi mogu pružiti.

Bik – Rak: 🙂 🙂

Rakovi su vrlo osjetljive osobe, te se bikovi moraju dosta truditi da ih ne povrijede. Zajednička im je želja za sigurnošću i toplinom doma i tu se pronalaze, i to češće u kasnijim godinama, kada im obitelj i dom postaju prioriteti. No, moraju se dosta truditi kako im veza ne bi upala u kolotečinu i izgubila svoju draž.

Bik – Lav: 🙂 🙁

Kako bik ima istančan osjećaj za lijepo po tom pitanju mu lav savršeno odgovara, privući će ga njegova ljepota, snaga i strast. S druge strane lav će kod bika pronaći potrebnu financijsku sigurnost. Lavova otvorenost i bikova konzervativnost s jedne strane mogu biti dobra kombinacija, ali ako su previše izražene te karakteristike mogu biti kobne za njihovu vezu. Najčešće su živahna kombinacija ali kratkog vijeka trajanja.

Bik – Djevica:  🙂 🙂 🙂

Ova dva znaka su «perfect match». Sviđaju im se iste stvari, i jedan i drugi znak cijeni toplinu doma. Pogledi na život su im identični. Vole planirati unaprijed. Sigurnost i materijalna i emotivna im je jako važna.

Bik – Vaga: 🙁

Nisu baš najbolji izbor jedan za drugoga. Vaga mrzi rutinu, bik voli planirati unaprijed. Vaga je zavodnik, stoga su joj potrebna stalna nova osvajanja, a to bika smeta jer je izrazito ljubomoran.

Bik – Škorpion: 🙁 🙂

Ova astrološki gledano neutralna kombinacija bolje funkcionira na poslovnom planu nego u ljubavnoj vezi. Zbližava ih sličan stav prema financijama kao i obiteljskom životu. Glavna prepreka dobroj vezi je njihova tvrdoglavost. Također, bika smeta škorpionova stalna želja za dokazivanjem i nespremnost na kompromise.

Bik – Strijelac: 🙂 🙁

Strijelac se boji monotonije, mirnog i sređenog života, zapravo svega čemu teži bik. Iako uz strijelca bik može proširiti svoje vidike i postati fleksibilniji skladna veza teško je ostvariva. Za njih je puno bolji prijateljski nego ljubavni odnos.

Bik – Jarac: 🙂 🙂

Vrlo dobra kombinacija. Oba znaka cijene tradiciju, ležernost i komfornost obiteljskog života. I biku i jarcu potrebna je ugodna domaća atmosfera. Karakteri im se savršeno poklapaju što je dobra osnova za dugotrajnu vezu i stabilan obiteljski život. Dosta su usmjereni prema materijalnom aspektu što može biti i prepreka jer se znaju posvetiti više karijeri nego jedno drugom.

Bik – Vodenjak: 🙁

Veza između ova dva znaka skoro da i nema. Inovativnost i otvorenost vodenjaka nikako ne odgovaraju biku zaljubljenom u formalnost i rutinu. Vodenjaka zanimaju susjedi, prijatelji, televizija, sve osim vlastitog doma, što izaziva bikovu ljubomoru. Ako i dođe do veze ona je kratkog vijeka i traži puno truda i kompromisa.

Bik – Riba: 🙂 🙁

Iako se ova veza na početku čini obećavajućom s vremenom počinje slabiti, a partneri se udaljavati jedan od drugoga. Ribina sentimentalnost počinje slabiti onog trena kada se osjeti sigurnom, a na površinu izlazi njena želja za individualnošću. Ribe ignoriraju probleme, zato bikovi moraju svu težinu preuzeti sami na sebe žele li održati vezu.

Ako ste se pitali kako zavesti bika, odnosno osobu koja je u horoskopu bik, iznad ste zasigurno dobili odgovor.

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST