29. rujna 2023.

COVER magazin.com

Life & style portal

Lav – kako zavesti lava

Lav - kako zavesti lava

Lav – kako zavesti lava

Lav jednostavno voli biti u centru pažnje. Sunce ga čini samouvjerenim. Mora u svemu biti najbolji, ističe se i svojom odvažnošću i hrabrošću. Voli izazove i stalna dokazivanja. On živi od pohvala i divljenja drugih ljudi, ako želite ostaviti dobar dojam na lava stalno mu komplimentirajte.

Lav ima potrebu svima pokazati da je najbolji i vrijedan divljenja pa će se tako i svome partneru stalno dokazivati. Lav je inicijator i voli dominirati, na ovo ćete se morati priviknuti želite li vezu s njima. Oduševljeno prihvaćajte njihove ideje i nemojte se ljutiti ako on ne bude uzvraćao na vaše.
Ne zaboravite mu laskati i ni slučajno mu nemojte spominjati teme poput starosti, bolesti i usamljenosti. To su njihovi najdublji strahovi. Unatoč njihovom čvrstom nastupu, oni su iznutra vrlo ranjivi.

Lav voli zgodne, ali što je važnije dotjerane osobe. Lav kao car životinja uvijek se drži ponosno, pa takvo aristokratsko držanje očekuje i od svoga partnera. Nemojte dopustit da pomisli kako vas je prelako osvojio, jer lav voli izazove, ali nemojte ni previše odugovlačiti jer lav je uistinu lijen da bi se pretjerano oko nekoga potrudio.

Najbolji partneri za lavove su blizanci, ovnovi i strijelci.
Njima ne odgovaraju djevice, škorpioni i ribe.

Lav – Ovan: 🙂 🙂 🙂

Ovan i Lav će se dobro slagati sve dok ovan bude hvalio lava, a lav bude imao razumijevanja za ovnove stalne inovativne pothvate. Kako se oba znaka vole raspravljati njima će i nesuglasice biti poticaj u vezi. Samo je bitno da lav pusti ovna da vjeruje kako on uvijek ima pravo. Ovo je dobra kombinacija u svakom pogledu, ljubavnom, prijateljskom i poslovnom.

Lav – Bik: 🙁 🙂

Kako bik ima istančan osjećaj za lijepo po tom pitanju mu lav savršeno odgovara, privući će ga njegova ljepota, snaga i strast. S druge strane lav će kod bika pronaći potrebnu financijsku sigurnost. Lavova otvorenost i bikova konzervativnost s jedne strane mogu biti dobra kombinacija, ali ako su jako izražene te karakteristike mogu biti kobne za njihovu vezu. Najčešće su živahna kombinacija ali kratkog vijeka trajanja.

Lav – Blizanci: 🙂 🙂

Blizanci će s lavovima ostvariti idealnu vezu. Oba znaka vole biti u centru pažnje, komunikativni su i vole dobru zabavu. Blizance će oduševiti lavovi koji imaju potrebu stalno biti u centru pažnje. Skloni stalnim igricama miša i mačke vrlo brzo se povezuju i ostaju dugo zajedno. Ipak, blizancima može zasmetati lavova posesivnost a blizancima može dosaditi stalno komplimentirati lavu.

Lav – Rak: 🙂 🙁

Lavovi moraju uvijek biti u centru pažnje što će, ukoliko lav u tome ne prevrši mjeru, privući raka. Veza može uspjeti ako rak shvati da lava jednostavno mora stalno hvaliti, a lav će u toj vezi naučiti pokazivati emocije i pružiti potporu raku. Problematičnost u vezi je sitničavost oba znaka. Problemi nastaju ako im se mušičavi dani poklope, kada je prekid neizbježan.

Lav – Lav: 🙁

To što su sličnih osobina pojavljuje se kao najveća prepreka mirnoj vezi. Oba partnera vole dominaciju i vole naređivati. U ovoj zajednici česti su sukobi i svađe. Veza može uspjeti samo ako žena lav preuzme tradicionalnu ulogu žene kao slabijeg spola i dopusti muškarcu lavu dominantnu ulogu. Kako oba partnera žude za divljenjem i pohvalama u ovoj kombinaciji niti jedan ih neće dobivati dovoljni, pa njihov ego neće biti zadovoljen. Lako će se privući zbog isticanja u društvu ali neće znati održati zajednicu.

Lav – Djevica: 🙁

Ova veza bi i mogla uspjeti ali uz puno truda. Djevica se može zaljubiti u lava zbog njegovog upečatljivog prvog dojma, ali kad prva zaljubljenost prođe javljaju se problemi jer na vidjelo izlaze njegovi nedostaci. Drugi problem se može pojaviti zbog lavove velikodušnosti što će iritirati praktičnu i štedljivu djevicu. Neće razumjeti kako lav može toliko ljenčariti, malo zarađivati, a opet toliko trošiti na odjeću, kozmetiku ili na poklone. Zbog toga će je lav doživljavati kao uskogrudnu a njena prigovaranja će ga smetati.

Lav – Vaga: 🙂 🙂

Lav i vaga su dosta dobri partneri. Oba znaka su društveni, zanimljivi su i vole izlaske. Lako će se primijetiti i privući jer se i jedan i drugi znak vole isticati u društvu. Problemi se mogu pojaviti zbog kritičnosti i neodlučnosti vaga, što lavovima ide na živce. Vage po svojoj prirodi nisu vjeran znak, to smeta lavu koji voli biti centar nečijeg svijeta, ali kako i jedan i drugi znak vole i imaju potrebu usrećiti svoga partnera vaga može nadići svoje porive za koketiranjem s drugima.

Lav – Škorpion: 🙁 🙁

Duža veza među ova dva partnera je teško ostvariva. Iako imaju neke slične osobine svi problemi će se pojaviti zbog želje oba partnera do dominiraju. Jednostavno ako se i jedan partner povuče određeno vrijeme i prepusti drugome ulogu šefa, njegova prava osobnost će isplivati na površinu i uslijedit će ponovna borba. To će umoriti lava, iako se u ovoj vezi češće prvi povlače škorpioni, inače inteligentniji i racionalniji znak koji će prije primijetiti kako nisu jedno za drugo. Škorpiona će također smetati lavova rasipnost. Zajednička im je strastvenost i osjećajnost, pa ako baš insistiraju to su karakteristike na kojima mogu graditi vezu.

Lav – Strijelac: 🙂 🙂 🙂

Lav i strijelac su zaista dobar par. U nekim stvarima su slični u nekim različiti, ali bitno je da su slični tamo gdje treba a različiti u onim karakteristikama koje nisu važne partneru. Mogli bi smo reći da se savršeno nadopunjuju i uzajamno razumiju.

Lav – Jarac: 🙂 🙁

Glavni izvor sukoba u ovoj vezi je novac. Lav voli trošiti, a jarac štedjeti. Jarac voli raditi, a lav ljenčariti. Jarcu fizički izgled nije jako bitan a lav ono malo novaca što ima ulaže u njega. Međutim, ukoliko lav slučajno naiđe na jarca kojemu imponira njegov stav, izgled i ponašanja, jarac će dobrovoljno pristati ga financirati. Ovakva veza često je uspješna ako se radi o jarcu muškarcu i ženi lavu.

Lav – Vodenjak: 🙂 🙁

Ova veza može dobro funkcionirati, jer će lav iskreno imponirati vodenjaku te će ga ovaj hvaliti bez imalo pretjerivanja u svojim izjavama. Zajedničke osobine su im ponos i tvrdoglavost što može biti izvor i slaganja i neslaganja ovisno o situaciji. Veći problem u ovoj vezi predstavlja stalna želja vodenjaka za nečim novim, što lav neće shvatiti, nego će potražiti novu osobu kojoj će biti centar svijeta.

Lav – Riba: 🙁

Riba je znak pun razumijevanja i dobar slušač što odgovara lavu. Ribu će lav privući jer ona voli pomalo agresivne partnere i voli prepustiti inicijativu drugome. Lav neće imati previše razumijevanja za šutljive i depresivne faze ribe, koje mogu biti izvor stalnih problema i na kraju natjerati lava da ode iz veze.

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST