Djevica – kako zavesti horoskopski znak djevicu

Djevica – kako zavesti horoskopski znak djevicu

Dominantne osobine djevice su profinjenost i pedantnost. Voli se lijepo ponašati i ljude koji se tako ponašaju. Ima mišljenje o svemu i ne ustručava se izreći ga.

Vrlo je radoznala, inteligentna, odgovorna, strpljiva, organizirana, temeljita…Čini se da djevice u sebi kriju samo pozitivne osobine, međutim kod niskog tipa djevica sve te osobine postaju agresivne i teško ih je tolerirati. Tada djevice postaju prekritične, sitničave, a samim time i iritantne.

Ne prepuštaju se osjećajima lako, svoje emocije djevice strogo kontroliraju zbog straha da će biti povrijeđene. Prije nego se djevice zaljube u vas proći ćete sito i rešeto. Nemojte dopustiti da vas to obeshrabri jer one vole uporne osobe.

Vrlo rijetko će djevica preuzeti inicijativu, stoga, ako vam se sviđa djevica morati ćete uzeti stvari u svoje ruke, ipak nemojte to činiti prenapadno. Zadobijte njeno povjerenje, pokažite svoju inteligenciju, budite strpljivi. Djevice mrze vulgarnost i nekulturne osobe, zato istaknite svoju profinjenu stranu i imajte mjeru u svemu.

Kako zavesti horoskopski znak djevicu

Najbolji partneri za djevice su bik i jarac
Nisu preporučljive kombinacije s blizancima i vodenjakom

Djevica – Ovan: 🙂 🙁

Astrološki gledano ovan i djevica su neutralan par. Ako se obostrano potrude i prilagode moguća je i dobra i dugotrajna zajednica. U svemu je najvažnije pronaći zajedničke interese i hobije. Praktičnost i odgovornost djevica doprinose vezi, dok njihova sitničavost može izluditi ovna, te bi trebale izbjegavati kritizirati ih.

Djevica – Bik: 🙂 🙂 🙂

Ova dva znaka su «perfect match». Sviđaju im se iste stvari, i jedan i drugi znak cijeni toplinu doma. Pogledi na život su im identični. Vole planirati unaprijed, a sigurnost i materijalna i emotivna im je jako važna.

Djevica – Blizanci: 🙁 🙁

Odanu, osjećajnu i profinjenu djevicu blizanci će privući samo u rijetkim situacijama i to svojim laskanjem. Djevica će naivno povjerovati da bi on sve učinio za nju, ali kada na površinu iziđe njegovo pravo, hladno lice djevica će dati petama vjetra. Promjenama raspoloženja skloni blizanci ni u tom pogledu ne odgovaraju djevicama, a blizancima će smetati stalno prigovaranje djevica.

Djevica – Rak: 🙂 🙂

Zajedničke karakteristike koje vežu ova dva znaka su odanost, sklonost obiteljskom životu, a oba znaka također, znaju s novcima. Jedino ih može početi razdvajati prevelika rakova osjetljivost. Djevica ne razumije zašto raku mora svaki dan iznova govoriti koliko ga voli i dokazivati svoju ljubav. Rak nikako neće razumjeti djevicu koja se odluči posvetiti karijeri. Rak bi se trebao malo manje orijentirati na svoje roditelje, braću i sestre a više se posvetiti izgradnji obitelji s djevicom. Problem u vezi je donošenje odluka, ni jedan ni drugi znak nisu skloni donošenju odluka i mogu ih odgađati sve dok ne postanu kobne. Unatoč svim problemima uz malo truda i kompromisa mogu ostvariti skladnu vezu.

Djevica – Lav: 🙂

Ova veza bi i mogla uspjeti ali uz puno truda. Djevica se može zaljubiti u lava zbog njegovog upečatljivog prvog dojma, ali kad prva zaljubljenost prođe javljaju se problemi jer na vidjelo izlaze njegovi nedostaci. Drugi problem se može pojaviti zbog lavove velikodušnosti što će iritirati praktičnu i štedljivu djevicu. Neće razumjeti kako lav može toliko ljenčariti, malo zarađivati, a opet toliko trošiti na odjeću, kozmetiku ili na poklone. Zbog toga će je lav doživljavati kao uskogrudnu a njena prigovaranja će ga smetati.

Djevica – Djevica: 🙂 🙂

Vrlo dobra kombinacija. Imaju zajedničke interese i slične stavove o životu, ljubavi i sexu. Budući da su djevice u svemu umjerene, nije problem kada se sudare takve dvije osobe. Sklonost analiziranju i ponekad prevelika kritičnost prema partneru može dovesti do nesuglasica ali češće će ovi partneri ostvariti sklad i mir u kući.

Djevica – Vaga:  🙂 🙁

Uzbudljiva i zanimljiva vaga djeluje privlačno djevici. Zajedničke osobine poput profinjenosti, šarma i senzualnog ukusa jednostavno će djevici zavrtjeti mozak. Lako će pronaći teme za razgovor. Zajedno će ogovarati sve oko sebe, ali kada djevica pođe analizirati i svoju vagu, javit će se problemi. Pogotovo kada djevica otkrije kako vaga ne može biti vjerna samo jednoj osobi potpuno će se razočarati. Veza može opstati ukoliko se djevica pomiri s činjenicom da je vagi jednostavno potreban bar nedužan poticaj sa strane.

Djevica – Škorpion: 🙁 🙂

Ova dva inteligentna znaka brzo će se naći. Zavodljivi škorpion lako će osvojiti djevicu, ali čim ga djevica pođe komentirati škorpion će nestati brzinom vjetra, jer ne može podnijeti činjenicu da nije savršen u svemu što ima i radi. Ovo na kraju krajeva može biti i uspješna kombinacija ako na vrijeme prepoznaju potrebe onog drugog. Djevica ga mora malo manje komentirati, a bilo bi najbolje ako uopće ne bi prigovarala. Sličan im je stav prema novcu. Iako djevica nije znak koji bi budio ljubomoru, budući da je škorpion jako posesivan, ne smije se dovoditi u situacije koje bi stvorile i najmanju sumnju.

Djevica – Strijelac: 🙁 🙂

Intuitivni strijelac lako će osvojiti djevicu, jer će u svakom trenutku točno znati što djevici treba i kakve su joj želje. Međutim, to će biti samo početni zanos. Strijelac nije sklon sređenom i mirnom životu što djevica očekuje od svoga partnera. Iako djevica po svojoj prirodi nije ljubomorna osoba strijelac bi u njoj mogao pobuditi takve osjećaje. Zajednička im je ljubav prema prirodi i putovanjima pa ih i to može spojiti.

Djevica – Jarac: 🙂 🙂 🙂

Astrološki gledano ova dva znaka se dosta dobro slažu. Realni su, inteligentni, znaju što žele od života i kako to postići. Imaju vrlo sličan stav prema novcu, štedljivi su i većinu stvari u životu žele isplanirati unaprijed.

Djevica – Vodenjak: 🙁

Ovaj par neće lako ostvariti dugotrajnu vezu. Samo uz puno truda i popuštanja, prvenstveno od strane djevice mogu uspjeti ostati zajedno. Na početku će se složiti, pronaći zajedničke teme, sve će dobro funkcionirati dok veza ne preraste u ozbiljnu zajednicu kad će morati zajednički rješavati nastale probleme i donositi odluke. Djevica je dosta realna, zna da se bez novca ne može, dok vodenjaku novac nije na listi prioriteta. Djevica će morati naučiti nositi se i s njegovom stalnom opterećenošću globalnim problemima i pristati da umjesto romantične večere, noć provedu razgovarajući o efektu staklenika ili u najbolju ruku smislu života.

Djevica – Ribe: 🙁

Osjećajna riba je znak koji može i inače u hladnim djevicama probuditi skrivene emocije. Djevica će biti ta koja donosi odluke kad su u pitanju financije. Ali već kod toga se može pojaviti problem budući da su one štedljivije od riba i ne mogu shvatiti po njihovom sudu preveliku rastrošnost riba. Kada se pojave problemi djevica će pokušati otvoreno razgovarati i kritizirati, dok će se ribe povući u sebe i tek u ekstremnim situacijama reagirati. To je veza koja će zadati mnogo briga. Djevice sve planiraju unaprijed dok ribe rade sve ovisno o raspoloženju u kojem se trenutno nalaze a ono može značajno varirati.