Škorpion – kako zavesti škorpiona

Škorpion – kako zavesti škorpiona

Škorpion spada među zavodničke znakove.

Od svojih partnera traži veliku odanost i ni u kom slučaju ne smijete gledati na stranu nego svu svoju pozornost usmjerite na njega.

Škorpion je inteligentan ali i intuitivan, stoga ćete ga vrlo teško prevariti. Djeluje dosta privlačno, skoro magnetski na sve osobe koje mu se nađu u blizini. Osobe rođene u ovom znaku su maštoviti i uzbudljivi ljubavni partneri.

Kad si zadaju cilj ništa ih ne može spriječiti u njegovom ostvarivanju. Iako djeluju hladnokrvno, jako su emotivne osobe. Kada se zaljube znaju biti romantični, a za svoga partnera bi i zvijezde s neba skinuli.

Škorpioni nisu spremni na kompromise, posesivni su, ljubomorni, a ponekad čak i paranoični. Ukoliko povrijedite škorpiona on vam to nikad neće oprostiti i vratit će vam na najgori mogući način. Vjerujte nam, bolje vam je da ne osjetite na vlastitoj koži kako se osvećuje škorpion, uvijek, baš uvijek pogađaju u tamo gdje najviše boli.

Ako želite zavesti škorpiona igrajte inteligentnu igru. Neka vaše namjere nasluti ali pustite ga neka on osvaja vas. Muškarac i žena škorpion se ponašaju potpuno različito kod zavođenja, ali uvijek oni osvajaju. Ako se upustite u vezu s njim obavezno mu budite vjerni i nemojte ga lagati.
Ako vam se učini da je škorpion u jednom trenutku potpuno zagrijan a u drugom hladan to je zbog škorpionove sklonosti promjenama raspoloženja. Prihvatite te njegove promjene i nastavite se ponašati kao da je sve o.k.

Kako zavesti škorpiona?

Najbolje se slažu s rakom i ribom.
Ne slažu se s blizancima i vagom.

Škorpion – Ovan: 🙂 🙁

Od svih veza u ovoj će se najteže pronaći zajednički jezik. Oba znaka su čvrstog karaktera i teško se prilagođavaju ili mijenjaju. Kada se tome doda i izražena ljubomora s obje strane sklad je teško postići. Međutim, budući da su škorpioni inteligentne osobe, te lako mogu pročitati ovna, ako im je zaista stalo do veze mogu je održati.

Škorpion – Bik: 🙂 🙁

Ova astrološki gledano neutralna kombinacija bolje funkcionira na poslovnom planu nego u ljubavnoj vezi. Zbližava ih sličan stav prema financijama kao i obiteljskom životu. Glavna prepreka dobroj vezi je njihova tvrdoglavost. Također, bika smeta škorpionova stalna želja za dokazivanjem i nespremnost na kompromise.

Škorpion – Blizanci: 🙁 🙁

Osjećajnom škorpionu blizanci nikako nisu dobar izbor. A ako ih slučajno i privuku, inteligentni škorpion će ga brzo pročitati, i shvatiti njegovu površnost. Dok je škorpion više okrenut intelektualnom usavršavanju i osobnom napretku , blizanci su izrazito društveni, te škorpioni neće moći pratiti njihovu potrebu za društvom. Htjeti će ih prisvojiti a to će onda gušiti blizance.

Škorpion – Rak: 🙂 🙂 🙂

Savršena kombinacija. Dva znaka različite prirode ali koji se potpuno nadopunjuju. Predanost raka partneru umirit će škorpionovu sumnjičavost i ljubomoru. Rakovo izbjegavanje donošenja odluka odgovarat će tvrdoglavim škorpionima koji i tako vole da sve bude po njihovom. Oba partnera su emotivci, što dovodi do savršenog sklada i zadovoljava oba partnera u potpunosti.

Škorpion – Lav: 🙁

Duža veza među ova dva partnera je teško ostvariva. Iako imaju neke slične osobine svi problemi će se pojaviti zbog želje oba partnera za dominacijom. Jednostavno, ako se i jedan partner povuče određeno vrijeme i prepusti drugome ulogu šefa, njegova prava osobnost će isplivati na površinu i uslijedit će ponovna borba. To će umoriti lava, iako se u ovoj vezi češće prvi povlače škorpioni, inače inteligentniji i racionalniji znak koji će prije primijetiti kako nisu jedno za drugo. Škorpiona će također smetati lavova rasipnost. Zajednička im je strastvenost i osjećajnost, pa ako baš insistiraju to su karakteristike na kojima mogu graditi vezu.

Škorpion – Djevica: 🙂 🙁

Ova dva inteligentna znaka brzo će se naći. Zavodljivi škorpion lako će osvojiti djevicu, ali čim ga djevica pođe komentirati škorpion će nestati brzinom vjetra, jer ne može podnijeti činjenicu da nije savršen u svemu što ima i radi. Ovo na kraju krajeva može biti i uspješna kombinacija, ako na vrijeme prepoznaju potrebe onog drugog. Djevica ga mora malo manje komentirati, a bilo bi najbolje ako uopće ne bi prigovarala. Sličan im je stav prema novcu. Iako djevica nije znak koji bi budio ljubomoru, budući da je škorpion jako posesivan, ne smije se dovoditi u situacije koje bi stvorile i najmanju sumnju.

Škorpion – Vaga: 🙁 🙁

Škorpion je osvajački znak, stoga ne čudi što će ga privući društvena vaga. Međutim vagina nevjera neće nikako odgovarati posesivnom i ljubomornom škorpionu. Njihov odnos prema obitelji je potpuno drugačiji, vaga se ne može smiriti u obiteljskom životu, dok to treba škorpionu. Vagama će osjećajni škorpioni često izgledati prenemažuće, i početi će se  udaljavati od njih u takvim trenucima. Škorpionu treba puno više pažnje i odanosti nego što vaga može pružiti. Još jedan problem je novac, rastrošnost vaga ne nailazi na razumijevanje kod škorpiona.

Škorpion – Škorpion: 🙂 🙂 🙁 🙁

U ovom slučaju vrijedi pravilo da se sličnosti privlače. Svidjet će se jedan drugome na prvi pogled, a svoju zaljubljenost mogu dosta dugo održati. Jedan drugoga će potpuno razumjeti, pa tako iako su po svojoj prirodi ljubomorne osobe, budući da su oba partnera dosta privržena i ne vole koketiranja sa strane, posesivnost neće dolaziti do izražaja. Ako se zaista žele potpuno razumjeti žena škorpion bi muškarcu morala ipak prepustiti glavnu riječ i donošenje odluka. Ukoliko jedan partner razočara drugoga izbit će pravi žestoki rat, koji se neće lako smiriti.

Škorpion – Strijelac: 🙁

Za ova dva znaka, na prvi pogled dosta različita, zajednička je želja za osvajanjem. Zato će se vrlo brzo privući i ostvariti bliži kontakt. Problem će se pojaviti onog trenutka kada posesivni škorpion pokušati vezati strijelaca. Iako ih razdvaja dosta drugih osobina ovi znakovi će rijetko ostati u toliko dugoj vezi gdje će imati priliku bolje upoznati jedan drugoga.

Škorpion – Jarac: 🙂 🙂

Jarac će osvojiti škorpiona svojom samouvjerenošću i pouzdanošću. Oba znaka moraju imati čvrst oslonac, siguran dom i odanog partnera. Budući da jarac i nema potrebu za flertom izvan veze, škorpion će biti zadovoljan sve dok ne shvati koliko je jarcu važan posao. Čak i tada posesivni škorpion će gnjaviti partnera zbog zanemarivanja. Ukoliko jarac shvati da škorpion nema loše namjere, već da je samo zabrinut, veza može dobro funkcionirati.

Škorpion – Vodenjak: 🙁

Vodenjak se često angažira u mnogobrojnim aktivnostima što izaziva škorpionovu ljubomoru. On bi svoga partnera najradije zatvorio u kuću i 24 sata ga imao samo za sebe. Vodenjaci inače osjetljivi na tuđe probleme i želje u ovoj kombinaciji neće imati toliko razumijevanja.

Škorpion – Ribe: 🙂 🙂 🙂

Perfect match, kad se jednom nađu nitko i ništa ih neće razdvojiti. Od samog početka mogu planirati brak. Iako su škorpioni prezahtjevni partneri, sklad će pronaći u društvu ribe. Razvijena intuicija pomoći će im da se razumiju i bez glasnog izražavanja svojih želja. Riba će mu dovoljno pokazivati ljubav, te će se škorpion u ovoj vezi osjećati kao bubreg u loju.