11. prosinca 2023.

COVER magazin.com

Life & style portal

Vodenjak – kako zavesti vodenjaka

Vodenjak – kako zavesti vodenjaka

Vodenjak je uvijek originalan i inovativan, te je često okružen ljudima. Ima razvijen osjećaj za druge ljude, njihove osjećaje i probleme, ponekad se više brine o njima nego o sebi. Upravo zbog toga ima mnogo prijatelja.
Vodenjake bi opisali u najbolju ruku kao neobične. Imaju poseban stil i svoj pogled na svijet.

Ako se vodenjak istinski zaljubi nikakve razlike neće biti prepreka. Vodenjak je spreman i sposoban promijeniti se dovoljno ako će time zadržati partnera.

Da bi osvojili vodenjaka pokažite samostalnost i originalnost. Iako vodenjaci na prvi pogled djeluju zbunjeno vrlo su inteligentni i lako mogu procijeniti osobu s kojom razgovaraju.

Zato pred njima se ne pretvarajte, možete samo malo svome stilu dodati maštovitosti.

Nije važno kakav je vaš stil bitno je da se izdvajate i da ga beskompromisno slijedite.

Vodenjaku morate uvijek pružati bezrezervnu podršku.

Odgovaraju im partneri u znaku ovna i blizanca.
Nisu dobar par s rakom, djevicom i škorpionom.

Vodenjak – Ovan: 🙁

Ovo dvoje brzo će se privući ali nisu materijal za dužu vezu. Vodenjak je slobodouman i nije konformist. To se sviđa ovnu ali na prijateljima, a ne na partneru. Njemu za vezu ipak treba netko mrvicu tradicionalniji.

Vodenjak – Bik: 🙁

Veza između ova dva znaka skoro da i nema. Inovativnost i otvorenost vodenjaka nikako ne odgovaraju biku zaljubljenom u formalnost i rutinu. Vodenjaka zanimaju susjedi, prijatelji, televizija, sve osim vlastitog doma, što izaziva bikovu ljubomoru. Ako i dođe do veze ona je kratkog vijeka i traži puno truda i kompromisa.

Vodenjak – Blizanci: 🙂 🙂 🙂

Ovo je dobar par i na duge i kratke staze. Savršeno se razumiju. Sve što vodenjak spomene blizancima je zanimljiva tema za početak razgovora. Neće im biti dosadno bilo da traju godinu ili pedeset. Otvorenost i inovativnost vodenjaka neodoljiva je blizancima. Podvojena ličnost blizanaca će privlačiti vodenjake. Oba znak su individualisti, te neće gušiti jedan drugoga.

Vodenjak – Rak: 🙁 🙁

Vodenjaku bi toliki izljevi ljubavi umjesto da im laskaju mogli biti smiješni. Ne razumije zašto netko ima potrebu toliko puta ponavljati «volim te». Počet će po tom pitanju i ismijavati raka ne razumijevajući koliko je ovome to bitno. Rak će nakon toga ponovo staviti svoj hladni oklop i udaljiti se od vodenjaka. Osim toga, neovisnom i društvenom vodenjaku smeta rakova zatvorenost u kuću, te će više vremena provodit s društvom što će rak shvatiti kao nezainteresiranost partnera za njega. Iz ove kombinacije rak će uvijek izići povrijeđen.

Vodenjak – Lav: 🙁 🙂

Ova veza može dobro funkcionirati, jer će lav iskreno imponirati vodenjaku te će ga ovaj hvaliti bez imalo pretjerivanja u svojim izjavama. Zajedničke osobine su im ponos i tvrdoglavost što može biti izvor i slaganja i neslaganja ovisno o situaciji. Veći problem u ovoj vezi predstavlja stalna želja vodenjaka za nečim novim, što lav neće shvatiti, nego će potražiti novu osobu kojoj će biti centar svijeta.

Vodenjak – Djevica: 🙁

Ovaj par neće lako ostvariti dugotrajnu vezu. Samo uz puno truda i popuštanja, prvenstveno od strane djevice mogu uspjeti ostati zajedno. Na početku će se složiti, pronaći zajedničke teme, sve će dobro funkcionirati dok veza ne preraste u ozbiljnu zajednicu kad će morati zajednički rješavati nastale probleme i donositi odluke. Djevica je dosta realna, zna da se bez novca ne može, dok vodenjaku novac nije na listi prioriteta. Djevica će morati naučiti nositi se i s njegovom stalnom opterećenošću globalnim problemima i pristati da umjesto romantične večere, noć provedu razgovarajući o globalnom zagrijavanju ili u najbolju ruku smislu života.

Vodenjak – Vaga: 🙂 🙂 🙂

U neprestanoj potrazi za zanimljivim iskustvima, vodenjak će lako naletjeti na vagu. Bogat društveni život, stalno upoznavanje novih ljudi i inovativnost zajednički su za oba znaka te će jedan drugoga i poticati. Vodenjakovo zanimanje za humanitarni rad vaga koja je i inače borac za pravdu će podupirati i stvarati mu oslonac. Čak i za stvari koje im nisu zajedničke ova dva znaka mogu lako postići kompromis. Ova veza ne samo da može biti uspješna nego i vrlo stimulativna.

Vodenjak – Škorpion: 🙁

Vodenjak se često angažira u mnogobrojnim aktivnostima što izaziva škorpionovu ljubomoru. On bi svoga partnera najradije zatvorio u kuću i 24 sata ga imao samo za sebe. Vodenjaci inače osjetljivi na tuđe probleme i želje u ovoj kombinaciji neće imati toliko razumijevanja.

Vodenjak – Strijelac: 🙂 🙂

U ovoj vezi partneri mogu zadržati individualnost i samostalnost, a opet naći zajednički jezik u mnogim stvarima. Veza odgovara i jednom i drugom znaku. Lako će se razumjeti.

Vodenjak – Jarac: 🙁

Veza u kojoj ni jedan partner neće biti zadovoljan. Stalna optuživanja i prigovaranja narušavat će odnos. Jarac je više usamljenički tip i ne može shvatiti potrebu vodenjaka da brine o svim ljudima koje poznaje i ne poznaje. Kada jarac bude prigovarao vodenjaku vezano uz financije to će samo iritirati vodenjaka i pojačati njegovo nerazumijevanje i odbojnost prema novcu.

Vodenjak – Vodenjak: 🙂 🙂

Oni se vrlo dobro slažu i razumiju. Zajedno će imati priliku posvetiti svu svoju energiju rješavanju tuđih problema dok će svoje ignorirati. Financijski neće dobro stajati jer ni jedan partner neće znati preuzeti tu odgovornost. Što se budu bolje upoznavali veza će im postajati dublja, a njihov odnos kvalitetniji. Samo vodenjak može u potpunosti razumjeti vodenjaka.

Vodenjak – Riba: 🙁

Kad bi se ribe mazile, vodenjaci bi pričali. Kada bi ribe htjele razgovarati, vodenjaci bi razgovarali ali ne o njihovom odnosu nego o prijateljima. Kada bi riba bila sama, vodenjak bi društvo, a kad bi riba društvo vodenjak bi se družio s prijateljima. Ova dva znaka jednostavno ne mogu pronaći sklad ni razumjeti potrebe drugog partnera.

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST