6. prosinca 2023.

COVER magazin.com

Life & style portal

Ribe – Kako zavesti ribu

Ribe – Kako zavesti ribu

Ribe su hipersenzitivne osobe, lako ih je povrijediti. Međutim, one svoje osjećaje drže u sebi i teško se otvaraju. Kod riba se najčešće izmjenjuju stanja depresije i šutljive depresije. Nije ih lako zadovoljiti. Unatoč tome ribe uvijek sebe doživljavaju kao žrtve. One previše vole i često previše daju.

Nisu racionalne, svoje prosudbe temelje na svojim osjećajima. A kako imaju bogatu maštu često njihovo viđenje stvari nije realno. Ribe ponekad ne razlikuju svoje misli od onoga što se doista dogodilo.

Ribe komuniciraju šutnjom i praktični ih znakovi nikako ne mogu razumjeti. Oni ne shvaćaju razliku između šutnje razočarenja, šutnje ljutnje, šutnje nema ništa veze s tobom.

Podložne su utjecajima i nemaju čvrst stav.

One su tajanstvene, šutljive i dobri slušači.

Ribe su jako romantične i zaljubljive. Budite s njima pažljivi, laskajte im, pričajte im slikovito, kako bi potaknuli njihovu maštu i vrlo brzo ćete ih osvojiti.

Nemojte očekivati prve korake jer ga riba nikada neće učiniti. Nemojte biti previše agresivni jer ćete ih preplašiti.

Ribama fizički izgled nije bitan, nego dobrodušnost partnera.

Ribe se dobro slažu s rakom i škorpionom.
Loš izbor su blizanci, vaga i strijelac.

Ribe – Ovan: 🙂 🙁

Ovnovi vole dominirati što tolerantnim i prilagodljivim ribama u potpunosti odgovara. Ribama treba netko da se brine o njima, ovan to čini, samo je problem što je ovan sam sebi uvijek na prvom mjestu, te nema sluha i razumijevanja za njene želje. Veza je dobra ako im se želje i planovi podudaraju, ali ribe bi morale, žele li zadržati ovna, postupno se otkrivati kako im bile stalan izazov.

Ribe – Bik: 🙂 🙁

Iako se ova veza na početku čini obećavajućom s vremenom počinje slabiti a partneri se udaljavati jedan od drugoga. Ribina sentimentalnost počinje slabiti onog trena kada se osjeti sigurnom a na površinu izlazi njena želja za individualnošću. Ribe ignoriraju probleme, zato bikovi moraju svu težinu preuzeti sami na sebe žele li održati vezu.

Ribe – Blizanci: 🙁 🙁

Ribama se bolje ne upuštati u odnose s blizancima. Kako god okrenu izvući će deblji kraj. Ribe su previše posesivne osobe što smeta blizancima, a ribe ne mogu razumjeti blizančevu potrebu za stalnim udvaranjem i dodvoravanjem drugim ljudima. I jednom i drugom znaku treba netko pouzdaniji i stabilniji.

Ribe – Rak: 🙂 🙂 🙂

Jako dobra kombinacija. Mogu zajedno plivati u moru svojih osjećaja i mašte, slobodno izražavajući svoje potrebe i želje. Za oba znaka emotivna sigurnost je jako bitna što ih još više približava. Budući da su rakovi stvarno iskrene osobe i potpuno predane partneru neće iskorištavati ribinu lakovjernost i naivnost. Riba često upada u nekakva depresivna raspoloženja pa problem može nastati ako u tom razdoblju dođe do izražaja rakova preosjetljivost. Ali razdoblja neslaganja su u pravilu kratkotrajna i nakon njih partneri mogu ponovo uživati zadovoljni.

Ribe – Lav: 🙁

Riba je znak pun razumijevanja i dobar slušač što odgovara lavu. Ribu će lav privući jer ona voli pomalo agresivne partnere i voli prepustiti inicijativu drugome. Lav neće imati previše razumijevanja za šutljive i depresivne faze ribe, koje mogu biti izvor stalnih problema i na kraju natjerati lava da ode iz veze.

Ribe – Djevica: 🙁

Osjećajna riba je znak koji može i inače u hladnim djevicama probuditi skrivene emocije. Djevica će biti ta koja donosi odluke kad su u pitanju financije. Ali već kod toga se može pojaviti problem budući da su one štedljivije od riba i ne mogu shvatiti po njihovom sudu preveliku rastrošnost riba. Kada se pojave problemi djevica će pokušati otvoreno razgovarati i kritizirati, dok će se ribe povući u sebe i tek u ekstremnim situacijama reagirati. To je veza koja će zadati mnogo briga. Djevice sve planiraju unaprijed dok ribe rade sve ovisno o raspoloženju u kojem se trenutno nalaze a ono može značajno varirati.

Ribe – Vaga: 🙁

Ako se dogodi početna privlačnost između ova dva znaka, prelazak u nekakvu ozbiljniju vezu može biti vrlo težak i dugotrajan proces, budući da vagama treba dosta vremena kako bi odlučile što žele. Ni ribe nisu odlučne i aktivne. Pridodajte tome promjenjivo raspoloženje riba i nećete dobiti vezu. Ako se kojim slučajem ona i dogodi mogla bi biti potpuno nezanimljiva sve dok riba ne odluči iznijeti svoje mišljenje, u pravilu neurotično, nakon čega će je vaga ostaviti.

Ribe – Škorpion: 🙂 🙂 🙂

Perfect match, kad se jednom nađu nitko i ništa ih neće razdvojiti. Od samog početka mogu planirati brak. Iako su škorpioni prezahtjevni partneri, sklad će pronaći u društvu ribe. Razvijena intuicija pomoći će im da se razumiju i bez glasnog izražavanja svojih želja. Riba će mu dovoljno pokazivati ljubav, te će se škorpion u ovoj vezi osjećati kao bubreg u loju.

Ribe – Strijelac: 🙁

Riba treba čvrst oslonac u partneru što strijelac nije. Istovremeno riba ne može shvatiti veliku potrebu strijelca za slobodom. Ona to doživljava kao udaljavanje od partnera ili nedostatak osjećaja. Kada je riba u svojoj depresivnoj fazi, strijelca neće biti tu da joj pomogne prebroditi krizu.

Ribe – Jarac: 🙂 🙁

Riba od svoga partnera očekuje potpunu predanost. Jarac će u situaciji gdje mora birati između partnera i karijere radije reći zbogom partneru i posvetiti se karijeri. Ovakva veza nikad neće zadovoljiti ni jednog ni drugog partnera te je bolje na vrijeme prepoznati različitosti i ne insistirati na održavanju veze.

Ribe – Vodenjak: 🙂 🙁

Kad bi se ribe mazile, vodenjaci bi pričali. Kada bi ribe htjele razgovarati, vodenjaci bi razgovarali ali ne o njihovom odnosu nego o prijateljima. Kada bi riba bila sama, vodenjak bi društvo, a kad bi riba društvo vodenjak bi se družio s prijateljima. Ova dva znaka jednostavno ne mogu pronaći sklad ni razumjeti potrebe drugog partnera.

Ribe – Ribe: 🙁 🙁

«Riba ribi grize rep», vrlo dobro opisuje ponašanje ribe prema ribi. Vrlo dobro se razumiju, ali tu svoju prednost koriste kako bi povrijedile jedna drugu. One točno znaju gdje najviše boli i tamo udaraju. Vjerojatno je tome razlog to što je riba emotivno najslabiji znak zodijaka i ova kombinacija joj je jedinstvena prilika da pokaže svoju moć.

 

Grupa Cover Magazin:

covermagazin.com | cover.hr | covermstyle.hr | mstil.com | tehton.com |

Dream Dictionary | Traumdeutung | COVER magazin | COVER |

 

UVJETI KORIŠTENJA | PRAVILA O PRIVATNOSTI | IMPRESSUM | KONTAKT | ARHIVA | ČITANOST