Dobro raspoloženje u prosincu?!

 

 

 

 

Dobro raspoloženje u prosincu?!

Iako je nekim ljudima prosinac najljepši mjesec u godini zbog predblagdanskog ugođaja, nekim ljudima koji pate od sezonske zimske depresije prosinac je unatoč blještavilu svjećica najtmurniji mjesec u godini.

Kako ne bi bio takav i vama navodimo nekoliko savjeta za dobro raspoloženje.

  1. Ako se ujutro istuširate gelom s citrusnim aromama, dan će vam započeti energičnije. Miris limuna ili naranče otjerat će pospanost i umor, a donijeti svježinu.
  2. Svaki vedar dan iskoristite za šetnju. Sunce budi pozitivnu energiju, a hodanje potiče cirkulaciju. Nakon šetnje svratite na topao čaj ili kuhano vino.
  3. Posjetite frizera. Tako ćete imati modernu i novu frizuru za blagdane, a uz to ćete se puno bolje osjećati, a samopouzdanje će vam rasti.
  4. Otiđite i do kozmetičarke. Lice bez prištića, akni i drugih nedostataka će vam znatno popraviti raspoloženje, a puno bolje ćete izgledati.
  5. Zimska odjeća uglavnom je tamnih boja. Svježinu unesite lakom za nokte. Pokušajte s ljubičastom koja je ove zime in.
  6. Ne zaboravite vježbati. Ne morate svaki dan po dva sata, ali jednom tjedno možete odvojiti pola sata na tjelovježbu.
  7. Priuštite si parfem koji oduvijek želite. U prosincu biste trebali ugađati i sebi i darivati i sebe, a ne samo druge.

 

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.