Dobro raspoloženje u prosincu?!

Oglas
 

Dobro raspoloženje u prosincu?!

Iako je nekim ljudima prosinac najljepši mjesec u godini zbog predblagdanskog ugođaja, nekim ljudima koji pate od sezonske zimske depresije prosinac je unatoč blještavilu svjećica najtmurniji mjesec u godini.

Kako ne bi bio takav i vama navodimo nekoliko savjeta za dobro raspoloženje.

  1. Ako se ujutro istuširate gelom s citrusnim aromama, dan će vam započeti energičnije. Miris limuna ili naranče otjerat će pospanost i umor, a donijeti svježinu.
  2. Svaki vedar dan iskoristite za šetnju. Sunce budi pozitivnu energiju, a hodanje potiče cirkulaciju. Nakon šetnje svratite na topao čaj ili kuhano vino.
  3. Posjetite frizera. Tako ćete imati modernu i novu frizuru za blagdane, a uz to ćete se puno bolje osjećati, a samopouzdanje će vam rasti.
  4. Otiđite i do kozmetičarke. Lice bez prištića, akni i drugih nedostataka će vam znatno popraviti raspoloženje, a puno bolje ćete izgledati.
  5. Zimska odjeća uglavnom je tamnih boja. Svježinu unesite lakom za nokte. Pokušajte s ljubičastom koja je ove zime in.
  6. Ne zaboravite vježbati. Ne morate svaki dan po dva sata, ali jednom tjedno možete odvojiti pola sata na tjelovježbu.
  7. Priuštite si parfem koji oduvijek želite. U prosincu biste trebali ugađati i sebi i darivati i sebe, a ne samo druge.

 

Oglas
 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.