Do Nove popravite liniju

 

 

 

 

Do Nove popravite liniju

Možda ste do sada već milijun puta započeli dijetu i odustali ili ubrzo nakon dijete ponovno vratili kilograme. Vjerojatno je i vaša volja za gubljenjem kilograma opala, ali ako mislite da vrijedi pokušati još jednom, pridržavajte se ovih pravila, pa možda bude uspješnije.

 

1 - Morate vjerovati u sebe. Ako već na početku razmišljate „ja to ne mogu“, naravno da nećete uspjeti, ali ako se potrudite i date sve od sebe, uspjeh neće izostati.

2 – Izaberite dijetu koja odgovara vašem životnom stilu, budžetu i navikama. Nemojte se odlučiti za neku samo zbog toga što je moderna ili je bila uspješna kod prijateljice.

3 – Težinu provjeravajte dva do tri puta tjedno.

4 – Redovito doručkujte.

5 - Uvijek u hladioniku imajte voća i povrća, u slučaju da osjetite iznenadnu i neizdrživu glad.

6 - Više vremena provodite s obitelji. Ako imate djecu igrajte se s njima i zaboravit ćete na hranu.

7 - Uvijek sa sobom nosite malu bocu vode. Ako ste gladni popijte vode, voda će   izazvati osjećaj sitosti u organizmu.

8 - Nemojte se stalno voziti autom. Pokušajte što više pješačiti, ako imate vremena svaku jutro pola sata prije posla trčite ili se bavite nekom drugom tjelesnom aktivnošću.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.