Do Nove popravite liniju

Oglas
 

Do Nove popravite liniju

Možda ste do sada već milijun puta započeli dijetu i odustali ili ubrzo nakon dijete ponovno vratili kilograme. Vjerojatno je i vaša volja za gubljenjem kilograma opala, ali ako mislite da vrijedi pokušati još jednom, pridržavajte se ovih pravila, pa možda bude uspješnije.

 

1 - Morate vjerovati u sebe. Ako već na početku razmišljate „ja to ne mogu“, naravno da nećete uspjeti, ali ako se potrudite i date sve od sebe, uspjeh neće izostati.

2 – Izaberite dijetu koja odgovara vašem životnom stilu, budžetu i navikama. Nemojte se odlučiti za neku samo zbog toga što je moderna ili je bila uspješna kod prijateljice.

3 – Težinu provjeravajte dva do tri puta tjedno.

4 – Redovito doručkujte.

5 - Uvijek u hladioniku imajte voća i povrća, u slučaju da osjetite iznenadnu i neizdrživu glad.

6 - Više vremena provodite s obitelji. Ako imate djecu igrajte se s njima i zaboravit ćete na hranu.

7 - Uvijek sa sobom nosite malu bocu vode. Ako ste gladni popijte vode, voda će   izazvati osjećaj sitosti u organizmu.

8 - Nemojte se stalno voziti autom. Pokušajte što više pješačiti, ako imate vremena svaku jutro pola sata prije posla trčite ili se bavite nekom drugom tjelesnom aktivnošću.

Oglas
 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.