Trudnoća iz tjedna u tjedan - odaberite tjedan trudnoće:

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

Trudnoća

Trudnoća

 

41. i 42. tjedan trudnoće

41. i 42. tjedan trudnoće

 

Beba:


Beba se sprema za dan kada će izaći iz vas.

Vaše tijelo:


Ako čitate ovo vjerojatno ste prekoračili termin porođaja. Ali morate znati da se samo 5 posto djece rodi prema izračunatom terminu. Tehnički se smatra da ste rodili prema terminu ukoliko rodite u okviru dva tjedna prije ili poslije od izračunatog datuma rođenja.

Zdravlje i stil:


Vjerojatno ste dobro, ali ćete biti bolje kada pođete osjećati trudove. Česti su bolovi u leđima, a oni će se sa svakim danom pojavljivati sve češće.

Dok čekate što više odmarajte i ponovite tehniku disanja za porođaj.

Što kupiti:


Bebe prerastaju odjeću vrlo brzo, pa nemojte kupovati ništa unaprijed za duže od 6 mjeseci jer ne znate kojom će se brzinom vaša beba razvijati.

Odnos s partnerom:


Mnogo će biti nesuglasica pri odgoju djece. Pokušajte se sada bar složiti da se nećete morati oko svega slagati i da ćete prihvaćati različitosti u stavovima.

Povratak na početnu trudnoće:  » Trudnoća

 

 

Oglas

 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika. Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.

 

Ginekološke teme

» Menstruacijski ciklus » Produženi menstruacijski ciklus » Skraćeni menstruacijski ciklus » Trajanje menstruacijskog ciklusa » Predmenstruacijski sindrom – PMS » Menstruacija » Preobilna menstruacija » Oskudna menstruacija » Izostanak menstruacije » Bolna menstruacija » Ovulacija » Oplodnja i trudnoća » Bazalna temperatura

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE