3 najveće pogreške koje solo djevojke čine

 

 

 

 

3 najveće pogreške koje solo djevojke čine

 - 1 – Ostavljaju dojam nesigurnosti


Čak i žene koje imaju najviše samopouzdanja ponekad slučajno znaju ostaviti dojam nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac prijeko potreban, a to je jedna od stvari koja najviše hladi muškarce i ubija šanse sljedećeg izlaska ili veze.

Možda ne znate ali takav dojam ostavit ćete ne samo željom za fizičkim kontaktom u javnosti, nego i govoreći ružno o bivšem dečku ili govoreći ružne stari o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem dečku time negativno govorite i o sebi. Pokazujete kako nosite sa sobom prtljagu bivših veza i kako vam je on treba pomoći nositi. Govoreći pak ružno o drugim ženama ostavljate dojam vlastite nesigurnosti, te kako tražite potvrdu ili odobravanje za svoje postupke i ono što jeste.

 

 - 2 – Ciljate na njegovu seksualnost, a ne emotivnu stranu

 

Mnoge žene rade ovu pogrešku misleći kako su muškarci prvenstveno seksualna bića i misle da ako ga privuku u seksualnom smislu da će uspjeti i u emotivnom.

Žene često spavaju s muškarcem u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma, kao dvije potpuno različite stvari.

 

 - 3 – Ne znaju prepoznati potencijal za vezu

 

Ovu pogrešku bi bilo bolje definirati da žene vrlo često vide potencijal za vezu tamo gdje ga uopće nema. Mnoge žene odluku trebaju li uložiti energiju u neki odnos temelje na privlačnosti, odnosno tome koliko ih neki muškarac privlači. Ukoliko osjećaju snažnu privlačnost, ignorirat će razum i instinkte, te propustiti vidjeti kako taj muškarac nije potencijal za vezu i neće nikada biti.

Sigurno ste često vidjeli druge žene, a možda se i sami našli u vezi koja vas potištuje i u kojoj se ružno osjećate, ili zapeli uz muškarca koji ne želi vezu s vama, to je vjerojatno zbog toga. 

Vrlo je važno prepoznati upozoravajuće signale (loše ili agresivno ponašanje, nezainteresiranost, varanje, udvaranje drugim djevojkama i sl.) već na samom početku i odustati kako biste se poštedjeli daljnjih i sve većih razočarenja.

 

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.