Prijedlozi poslovnih poklona

 

 

 

 

Prijedlozi poslovnih poklona

 

 

Izbor poslovnih poklona sigurno nije laka odluka. On predstavlja poduzeće poslovnim partnerima i treba ih iskoristiti za učvršćivanje poslovnih odnosa.

Evo samo nekih ideja što pokloniti poslovnim partnerima:

-        Kvalitetni čokoladni pokloni su često dobar izbor jer je malo onih koji nisu ljubitelji prave čokolade. Nemojte štedjeti na tome, kupite vrhunsku i dobro dizajniranu čokoladu u finom pakiranju.


-        Poklon košare su atraktivan i zanimljiv poklon. Prednost je što u njih možete staviti što želite, možete lako definirati cijenu, a možete ih prilagoditi pojedinim klijentima. Uglavnom se nude raznovrsne košare, a možete ih i sami slagati. Možete ih napuniti domaćim specijalitetima karakterističnim za vaše područje, kombinacija kave, čokolade i desertnih proizvoda je uvijek zanimljiva pogotovo ženama. Prednost je i u tome što će i nakon što se potroše proizvodi košara ostati kao trajan dar.


-        Dres kluba za koji navija partner, naravno ako znate za koga navija. Ili nekog priznatog sportaša originalni dres, eventualno potpisan bit će dar koji će oduševiti većinu muškaraca. Samim tim što ste se potrudili saznati za koga netko navija učinit će taj dar još boljim.


-        Sobni golf je sve popularniji stoga bi takav poklon mogao biti dobar i za one koji su inače golferi – mogu vježbati i kod kuće, ali i za one koji nisu – sad će moći naučiti. Sigurno će biti dobar izbor poklona za managere.


-        Ukoliko je partner tradicionalna osoba prijedlog za poklon je globus. Posebno neki od kvalitetnog materijala, ali klasične izvedbe. Ovisno o dodatcima na njemu možete izabrati i cijenu.


-        Stolni sat može biti vrlo dobar izbor. Neka to bude inovativan sat originalnog oblika. Ili to može biti neki tradicionalni oblik sata. To će ovisiti o klijentu. Također možete izabrati one s dodatnim opcijama poput digitalnog sata, termometra, higrometrom, pokazivačem vremena…


-        Sezonske karte su također originalan poklon. Za poslovne partnere koji vole sport osim dresa dobar poklon će biti i sezonske karte za utakmice kluba za koji navija. Međutim, to mogu biti i sezonske karte za kino, kazalište, koncertne dvorane, ali i za golf terene i slično, ovisno o tipu osobe partnera kojem poklanjate.


-        Parfem, posebno za žene, je dobar izbor. Tu je bitno da poklanjate nova izdanja parfema, i da su dobre kvalitete.

 

 

 

Izdvojene teme

» MIROVINSKO OSIGURANJE » ŽIVOTNO OSIGURANJE » OSIGURANJE OD PROFESIONALNE ODGOVORNOSTI » PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE »ULAGANJA U INVESTICIJSKE FONDOVE » ULAGANJE U DIONICE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.