ZANIMLJIVOST7 učinkovitih načina da pronađete ljubav

7 učinkovitih načina da pronađete ljubav

 

Ovih dana lako je pronaći društvo za zabavu, ali pronaći nešto značajnije uistinu nije lako. Možda ste već iskušali mnoštvo savjeta, ali vas Kupidova strelica još nije pogodila. Ipak, ispod navodimo prijedloge koji bi trebali biti vrlo učinkoviti, pa ih vrijedi pokušati.

-1- Otvorite se

Ako želite pronaći ljubav, mudro bi bilo proširiti horizonte. Izlasci u kafiće neće vam donijeti više od nekoliko besplatnih pića pa se pokušajte družiti na raznolikijim mjestima. Otvorite se za nove interese i pokažite zanimanje za aktivnosti koje vam pružaju više šansi za upoznavanje novih ljudi.

-2- Zaboravite na svoj tip dečka

Ako uvijek padate na isti tip dečka, a uvijek imate neuspješne veze tada se problem krije u tome. Možda su vama puno važnije  stvari, od onih koje se vide na prvi pogled.

-3- Osvijestite što želite

Nemojte ignorirati ljubav. Razmislite kakvog partnera želite i o mjestima gdje biste mogli takvog upoznati. Nije nikakva sramota tražiti ljubav i truditi se oko osoba koje su vam simpatične.

-4- Internet opcije

Budite komunikativniji na društvenim mrežama i stranicama za upoznavanje i traženje ljubavi.

-5- Budite sretni i pozitivni

Tko želi hodati s nekom očajnom i negativnom osobom. Učinite svoj život privlačnijim, a okruženje ugodnijim, tako da se svatko poželi naći u njemu.

-6- Samopouzdanje

Ako vam je lijepo dok ste sami to ne znači da vam neće biti lijepo i kada nađete nekog. Imajte vjere u sebe i osvijestite to da i vi zaslužujete dobru vezu.

-7- Nemojte iznevjeravati prijatelje

Sasvim je u redu tražiti ljubav, ali nemojte sve prijatelje isključivo vući u kafiće i na mjesta gdje se kreće vaša simpatija, te otkazivati druženja.

 


 

Još zanimljivih tema:

Kako izgubiti 5 kg u 7 dana

Prijedlozi poklona za djecu za sv. Nikolu

Koliko šećer ima kalorija?

Moć pozitivnog razmišljanja

Pravila pohranjivanja hrane u frižider

Za i protiv života na selu i malim gradovima

Odabir prezimena nakon udaje – tradicija i običaji

7 učinkovitih načina da pronađete ljubav

Recept za kuhano vino

Naučite pravilno se predstaviti

Stvari koje vas sprječavaju da izliječite depresiju

Rođendanski pokloni za djecu prema dobi

Ideje poklona za promociju

Čemu toliko nezadovoljstvo?!

Politika privatnosti

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju.