Bioritam 

Unesite datum i godinu rodjenja:

Bioritam

Teorija bioritma polazi od toga da od svog rođenja čovjek, točnije njegove emocionalne, fizičke i intelektualne sposobnosti prolaze kroz povoljne, nepovoljne i kritične trenutke. To ćete najlakše primijetiti jer ima dana kada se sigurno osjećate dobro bez ikakvog vidnog razloga ili suprotno, kada vam ništa ne polazi od ruke. Koncept bioritma polazi od tih iskustava.

Intelektualni bioritam

Intelektualni bioritam - označava kreativne sposobnosti, koncentraciju u sl. Jedan ciklus intelektualnog bioritma traje 33 dana, a kritični dani su 1. i 17. Povoljno razdoblje je od 2. do 16. dana, a nepovoljno od 18. do 33.

Emocionalni bioritam

Emocionalni bioritam - označava naše osjećaje i raspoloženja. Jedan ciklus emocionalnog bioritma traje 28 dana. Kritični dani su 1. i 15. Povoljno razdoblje je je od 2. do 14. dana, a nepovoljno od 16. do 28.

Fizički bioritam

Fizički bioritam - predstavlja fizičke karakteristike organizma poput zdravlja, snage i izdržljivosti. Jedan ciklus fizičkog bioritma traje 23 dana, a kritični dani su 1. i 12. Povoljan period je od 2. do 11. dana, a nepovoljan od 13. do 23.

Horizontalna linija predstavlja dane u mjesecu. Vertikalna označava današnji dan.
Plava krivulja pokazuje fizički bioritam, crvena emotivni bioritam, a zelena intelektualni bioritam. Na dan rođenja sva tri bioritma su na nuli i onda se dalje kroz život ciklusno ponavljaju. 

Križanje krivulja pretkazuje značajne dane, pozitivne ili negativne. Često ukazuju na veće događaje.

Posebnu pažnju obratite na dan kada se sve tri krivulje bioritma križaju.

 

 

Politika privatnosti
Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju.