Dnevnu frizuru pretvorite u večernju

 

 

 

 

Dnevnu frizuru pretvorite u večernju

Prebrz životni stil jednostavno ne ostavlja dovoljno vremena za održavanje kose u savršenom stanju. Uvijek morate biti spremni dnevnu frizuru pretvoriti u večernje glamurozno izdanje, jer dosta poziva iskrsne u zadnji čas, dok još uvijek u uredu završavate poslove. Bilo bi poželjno kada biste u torbici uvijek imali kremu za styling.

Da biste frizuri podarili nov život i volumen stavite manju količinu kreme za kosu na dlan, te prođite rukom kroz kosu. Neke pramenove malo zgužvajte kako biste ih oživjeli.

Ako ni to ne uspije stavite još malo kreme na dlan i prstima zagladite kosu iza uha, a ostatke svežite u uredan rep.

Tako ćete ostaviti elegantan i pomalo hladan dojam, savršen za koktele i večernje izlaske.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.