Trikovi za različite frizure

Oglas
 

Trikovi za različite frizure

Ako želite feniranu kosu s povećanim volumenom


Na kosu uz vlasište nanesite proizvod za volumen, zatim je osušite i izvucite širom četkom. Pramenove koji vam padaju na lice uvijte na veće uvijače. Odvojite pramenove širine uvijača, namotajte ih od lica prema zatiljku i dobro učvrstite. Ostavite ih na kosi ovisno koliki intenzitet želite, ali dvadeset minuta do pola sata bi trebalo biti sasvim dovoljno.

Kada ih skinete, ravnom četkom svu kosu začešljajte od lica, a za dužu postojanost učvrstite lakom.

Ako želite lijepu i elegantnu frizuru


Pokušajte kosu skupiti u punđicu. Nemojte je jako učvrstiti. Nekoliko špangica biti će sasvim dovoljno, izvucite i par pramenova koji će nemarno ispadati iz nje, to ne moraju biti samo uz lice.  Najbolje bi bilo na suhu kosu, prije pravljenja frizure, nanijeti kremu koja će kosu učiniti glatkom i sjajnom.

Ako imate dugu, ravnu kosu i želite je ukrasiti kovrčama

Kosu možete uviti figarom, no vrhove nemojte dirati, ako i njih uvijete kosa će izgledati prekovrčavo.

Na prste nanesite malo seruma za sjaj, te provucite kroz svaki uvijeni pramen. Izbjegavajte učvršćivanje gelom  i lakom jer će oni samo slijepiti kosu.

Oglas
 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.