Trikovi za različite frizure

 

 

 

 

Trikovi za različite frizure

Ako želite feniranu kosu s povećanim volumenom


Na kosu uz vlasište nanesite proizvod za volumen, zatim je osušite i izvucite širom četkom. Pramenove koji vam padaju na lice uvijte na veće uvijače. Odvojite pramenove širine uvijača, namotajte ih od lica prema zatiljku i dobro učvrstite. Ostavite ih na kosi ovisno koliki intenzitet želite, ali dvadeset minuta do pola sata bi trebalo biti sasvim dovoljno.

Kada ih skinete, ravnom četkom svu kosu začešljajte od lica, a za dužu postojanost učvrstite lakom.

Ako želite lijepu i elegantnu frizuru


Pokušajte kosu skupiti u punđicu. Nemojte je jako učvrstiti. Nekoliko špangica biti će sasvim dovoljno, izvucite i par pramenova koji će nemarno ispadati iz nje, to ne moraju biti samo uz lice.  Najbolje bi bilo na suhu kosu, prije pravljenja frizure, nanijeti kremu koja će kosu učiniti glatkom i sjajnom.

Ako imate dugu, ravnu kosu i želite je ukrasiti kovrčama

Kosu možete uviti figarom, no vrhove nemojte dirati, ako i njih uvijete kosa će izgledati prekovrčavo.

Na prste nanesite malo seruma za sjaj, te provucite kroz svaki uvijeni pramen. Izbjegavajte učvršćivanje gelom  i lakom jer će oni samo slijepiti kosu.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.