Accessories uz svečanu haljinu

Oglas
 

Accessories uz svečanu haljinu

Za svaku svečanu priliku osim haljine bitno je izabrati odgovarajuće cipele, nakit, torbicu, šminku… To je jednako bitno kao i sama haljina.

Opće pravilo je da bi cipele trebale biti iste jačine boje ili tamnije od haljine (nikako svjetlije). Iako, naravno, uvijek postoje iznimke.

Za poseban izgled izaberite one s malo sjaja ili s metalik zlatnom, brončanom ili srebrenom kožom. Perle, kuglice i slični ukrasi su također dobrodošli na cipelama. Naravno ukoliko odgovaraju uz haljinu koju nosite.

Sandale, cipele otvorene na prstima i s remenčićem oko gležnja najbolji su izbor za svečane prilike jer podižu ukupan dojam i djeluju ženstveno. Ne morate izabrati visoke potpetice, ali uz svečane haljine bolje idu cipele s visokom potpeticom. Nakit, cipele, šminka… sve će to utjecati na ukupan dojam. Za posebne prilike nakit je obično veći od dnevnog, a torbe se smanjuju. Ona bi uz svečane haljine trebala biti dovoljno mala da u nju stane samo osnovno (ruž, novčanik, ključevi i mobitel). Što se tiče nakita iako je dobro sve posložiti nije potrebno da naušnice, ogrlica i narukvica budu iz kompleta. One trebaju biti usklađene, ali ne moraju biti identične.

Biseri su uvijek savršen izbor za svečane haljine. Posebno uz iste naušnice.

Također, dobar izbor su duge, tanke naušnice bilo da su od bijelog ili žutog zlata.

 

Oglas
 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.