Zašto su single muškarci uvijek single

 

 

 

 

Zašto su single muškarci uvijek single


 

I dok single muškarac očajnički pokušava privući vašu pažnju i zavodi vas dok ne pristanete na spoj, pričekajte izlazak ili dva, nekoliko neuzvraćenih poziva, zbunjujućih signala, i mnogo toga nepristojnog s njegove strane, sve dok ne shvatite da postoji veliki razlog zbog čega su moderni single muškarci u tridesetim i oni stariji još uvijek single.

Njegov ego

Nisu li današnji muškarci malo previše osjetljivi?! Samo malo mu dotaknite ego, te će se početi ponašati toliko suludo da ga nećete više uzeti u obzir kao budućeg oca vaše djece. Stoga, ne zaboravite muškarcu komplimentirati, govoriti o tome kako vam se sviđa i sl.

Daju zbunjujuće signale

Jedne minute drži vas za ruku i nježno ljubi dok vas poziva na zajedničko putovanje, a sljedeće govori da ne želi djevojku, nije spreman za vezu i da ga previše pritišćete. A kažu kako su muškarci jednostavna bića. Što reći na to?! Ništa. Lijeka nema.

Postavili su svoje staze

Kada je muškarac dovoljno dugo single, nešto nevjerojatno sebično dogodi se unutar njegove glave. Riječ „kompromis“ briše se iz njegovog rječnika i život postaje isključivo po njegovoj želji. Naravno, reći će vam da je spreman probati nove stvari, ali zbog vas neće izbaciti teretanu iz rasporeda, neće odustati od pokera srijedom s dečkima, neće mijenjati vrijeme u kojem objeduje, što jede, što odijeva, a vjerojatno će radije ostati pogledati omiljenu seriju, nego izaći na spoj s vama. Ako predložite išta što se ne uklapa u njegovu rutinu ili viđenje „veze", žalit će se kako ga pokušavate promijeniti, te „shvatiti“ kako vi niste prava žena za njega jer ste previše zahtjevni, nevažno koliko dobri bili ili kako izgledali.

Opsjednuti su svojim bivšim djevojkama


Muškarci su najosjetljiviji kada su ostavljeni. Ako su prošli kroz težak prekid, za to će cijenu trebati platiti sve buduće djevojke. Jer ako je njegova „draga, slatka, nježna, dobra i mila“ bivša djevojka uspjela na takav način mu slomiti srce, kako uopće može vjerovati nekoj drugoj ženi?! Takav muškarac će vas nakon dva mjeseca veze ostaviti iz čista mira jer „se pretvarate da ste savršeni“. Pa, osim ako ne izlazite s muškarcem koji je tek od nedavno slobodan velike su šanse da je neka djevojka jednom davno unaprijed upropastila vašu vezu, kao i sve njegove buduće veze.

Oni su igrači

On će vas zezati, zadirkivati, lagati, varati, zaboraviti odgovoriti na poziv ili poruku i vjerojatno raditi sve druge stvari koje poželi. A kada se požalite na njegovo ponašanje, neće vam se opravdavati čak i da mu je stalo. Zbog čega? Zato što misli da ne treba. On misli kako je ultimativan ulov samo zbog toga što nije debeo, ide u teretanu, nosi Calvin Klein bokserice i ima posao. Tužno, ali istinito, mnoge žene u ovo vjeruju. One su spremne pretrpjeti sve iznad nabrojeno jer misle da nikad više u životu neće upoznati nekog drugog muškarca. Kada napokon shvate da hoće, on opet ostaje single, ali ne mijenja mišljenje, jer mu je ona sve to tolerirala, pa zašto ne biste i vi.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.