ZANIMLJIVOSTVaše tijelo nakon trudnoće neće biti jednako

Vaše tijelo nakon trudnoće neće biti jednako

 

Istina ili mit? Neki tvrde, posebno osobe koje su u dobroj formi kako je moguće vratiti se u formu i oblik tijela jednak kakav je bio prije trudnoće, ali mnoge žene se neće složiti s tom tvrdnjom.

Što je prava istina? I jedno i drugo.

„Ako pravilno vježbate i zdravo se hranite zasigurno je moguće vratiti se na razinu forme gdje ste bili prije trudnoće. Ali hoće li vam tijelo biti jednako? Neće“, kaže jedan od stručnjaka za postporođajni fitnes, „Ali za to nije kriva trudnoća, nego godine“.

Žene obično zaboravljaju da se promjene tijela događaju s godinama, bez ili s trudnoćom. Dakle, nije kriva trudnoća za mijenjanje oblika tijela, nego godine. Pa stoga kada sljedeći put kažete kako se vaše tijelo nakon svake trudnoće mijenja, umjesto da za to okrivljujete trudnoću, radije prebrojte svjećice na rođendanskoj torti.

Politika privatnosti

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju.