ZANIMLJIVOSTPokloni za Valentinovo bivšoj ljubavi?! Da ili ne?

Pokloni za Valentinovo bivšoj ljubavi?! Da ili ne?

 

Prije nego što odlučite pokloniti bivšem partneru nešto za Valentinovo dobro razmislite. Vaš se poklon može interpretirati na potpuno drugačiji način nego što ste vi zamislili.

Valentinovo je tradicionalno dan zaljubljenih, dan kada zaljubljeni razmjenjuju poklone. Pa, ako niste zaljubljeni u bivšeg ili bivšu nemojte ništa poklanjati, jer će druga to strana sigurno interpretirati na takav način.

Pogledajte u sebe i odgonetnite što vi osjećate i zbog čega vam je uopće pala na pamet ideja da biste bivšem trebali pokloniti nešto za Valentinovo?! Želite li biti dobri prijatelji ili  se još nešto drugo događa u vama? Ali osim vlastitih motiva razmislite i o drugoj strani. Da li vas bivši još uvijek voli? Može li ga prijateljski poklon zastrašiti? Možda želite novog partnera napraviti ljubomornim? Želite li se upetljati u odnos bivšeg i njegove nove djevojke?

Zaključak je jednostavan. Bivšim ljubavima poklon na Valentinovo dajte samo ako želite pokazati da vam je još uvijek stalo i da biste htjeli pokušati ponovo. U svakom drugom slučaju pokloni nisu nikakva opcija i suzdržite se takvih poriva.

Više o Valentinovu Ideje za poklone za Valentinovo


Još zanimljivih tema:

Kako izgubiti 5 kg u 7 dana

Prijedlozi poklona za djecu za sv. Nikolu

Koliko šećer ima kalorija?

Moć pozitivnog razmišljanja

Pravila pohranjivanja hrane u frižider

Za i protiv života na selu i malim gradovima

Odabir prezimena nakon udaje – tradicija i običaji

7 učinkovitih načina da pronađete ljubav

Recept za kuhano vino

Naučite pravilno se predstaviti

Stvari koje vas sprječavaju da izliječite depresiju

Rođendanski pokloni za djecu prema dobi

Ideje poklona za promociju

Čemu toliko nezadovoljstvo?!

Politika privatnosti

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju.