SELFHELPSnovi kao osobni savjetnik

 

 

 

Snovi kao osobni savjetnik

 

 Snovi su jedino mjesto na kojem se bez imalo rizika možete okušavati u novim aktivnostima, istraživati svoje mogućnosti i mijenjati život po želji.

Fokusiranjem svojih misli na određeno područje koje vas zanima, možete  u mislima kreirati situacije koje će vam pomoći napredovati. Ponavljanjem neke situacije sanjarenjem, približit ćete je stvarnosti i ona će vam biti lakše savladiva kada se pojavi.

Snove uglavnom interpretiraju stručnjaci, koji snovima pridaju određena značenja. U takvim tumačenjima predmetima ili pojavama se pridaju simboli npr. auto simbolizira psihofizičko stanje čovjeka koji sanja, brodovi – životna putovanja. I dok takve interpretacije mogu biti, ali nisu nužno točne i uglavnom sadržavaju samo polovicu priče,  samo sami, svatko za sebe, ukoliko se potrudi naučiti, može u potpunosti razumjeti poruke koje mu stižu kroz snove.

Vi ste jedini autor vaših snova i samo vama pripada njihovo potpuno tumačenje.  U njima možete pronaći vrlo moćno, a ipak nenapadno rješenje vašeg unutarnjeg konflikta.

Različite uloge u snovima ne samo što šalju poruku nego su i vrlo zabavne.  Daju priliku djetetu u vama da istraži različite mogućnosti reagiranja bez ikakvog osuđivanja. Snovi će vas odvesti u najskrovitije dijelove misli i srca, a mogu biti mapa prema pravom bogatstvu.

Najfascinantnija star kod snova je njihova neograničavajuća kreativnost, varijabilnost, ali i dostupnost. Iz noći u noć, mozak nadmašuje i najveće Hollywooudske uspjehe. Neki skriveni scenarist u našoj podsvijesti svaku noć nam pušta filmove kreirane samo za nas. On spaja prošlost, sadašnjost i budućnost u bizarne dijelove, koji se na samoj svojoj površini  čine čudnima i potpuno nerazumljivima.

Snovi, pa i noćne more, mogu biti osobni iscjelitelj, koji nam je dostupan svakog dana i to besplatno. Sve što trebamo napraviti je naučiti slušati ga i razumijevati što nam govori.

Snovi imaju svoju logiku koja je više kreativna i bogatija od realnosti. Zbog toga pri razumijevanju snova nikad ne bismo trebali gledati na njih kao stvarnost i u tom ih smjeru tumačiti.

Kako biste se uspjeli prisjetiti snova, najbolje bi bilo ujutro nakon buđenja ostati nekoliko minuta u istom položaju. Trebalo bi se sna prisjećati sliku po sliku, dok se ne prisjetimo cijele ili dijela priče. Najviše pozornosti treba posvetiti tumačenju dojmiljivijih slika, ali ne smiju se zaboraviti ni detalji. Ponekad se baš u njima krije značenje. Nakon što ste u sanjarici pogledali značenje simbola, trebali biste osobno rastumačiti svaki pojam. Nov Golf siromašnom čovjeku predstavlja bogatstvo, dok nekom materijalno bogatijem, u stvari predstavlja siromaštvo.

Važno je znati da snovi nikad nemaju negativna ili pozitivna značenja. Oni su samo smjernice ili upozorenja, ali nikad nisu suhoparna pretkazanja budućnosti i ne smiju se na taj način tumačiti.

Važno je ne razočarati se pri prvim pokušajima tumačenja snova ukoliko vam to ne bude uspijevalo. Za razumijevanje su ponekad potrebne i godine prakse. Ali isplatit će se, jer tek kada naučite slušati svoj unutarnju glas znat ćete i prepoznati pravu vrijednost snova, prestat ćete ih se bojati i započet ćete ih doživljavati kao svog osobnog savjetnika.

Tumačenje simbola snova : Sanjarica  / Sanovnik

Vezano

Povući se ili razgovarati?

Što želite to i dobijete

7 ključeva da se oslobodite brige i strahova

Motivacija – Kako se motivirati i ostati motiviran?!

Apatija – kako je nadići

Izgradite novi život – 5 početnih koraka

Ponovni početak – prvo se oslobodite 7 laži

Kako reagirati na zlobne i zločeste komentare

Što znači oprostiti i kako praštati?

Kako se nositi s verbalnim napadima

Život čine male stvari

Kako da budete zadovoljni vlastitim životom

Kako nastaviti nakon razočarenja

Tehnike za povećanje snage volje

5 jednostavnih savjeta da započnete ono što želite

10 načina na koje se depresivne kućanice mogu boriti protiv lošeg raspoloženja

7 pozitivnih životnih mudrosti

Kako postati tolerantniji?!

Ego epidemija – Sve više žena sebe smatra fenomenalnima

Tajna pozitivnog stava prema životu

Može li se postati magnet za novac?!

7 zanimljivih znanstvenih činjenica o snovima

Potišteni ste ili tužni?! Što učiniti

5 savjeta Leonarda da Vincija kako iskoristiti vrijeme

Postati bolja osoba

„Katastrofiziranje“ – pretjerana briga

Kako prestati biti zavidan?!

Ljubaznost

Kako lakše upoznati nekog

I ti možeš biti dobar čovjek

Oslobodite se perfekcionizma u 7 koraka

Kako pobijediti sebe

Kako da smirite bilo kakvu svađu

Tri koraka do ostvarenja želja

15 savjeta koji vam mogu spasiti život

Naučite razbistriti misli

Kako sklapati nova prijateljstva u odrasloj dobi

Oslobodite se osjećaja krivnje

Savjeti kako da popravite samopouzdanje već danas

Nova, bolja ja – novogodišnje odluke

Svatko može naučiti biti optimist

Kako pobijediti negativnost

Negativan razgovor sa samim sobom

Sami ste za Božić?!

Komplimenti – zašto i kako ih davati

Što vas koči u ostvarenju želja?!

Što nas čini sretnima?

Nesigurnost

Kako se više družiti s obitelji i prijateljima

Uravnotežen životni stil

Kako mozak očuvati mladim

20 savjeta za zabavniji život

Znate li se radovati tuđem uspjehu?

Riješite se lošeg raspoloženja u 15 min

Dopustite drugima da sami biraju svoj put

4 načina da okrenete vrijeme u svoju korist

5 načina da zaglavite u životu kakav ne želite

Kako se prestati uspoređivati s drugima

Tri koraka do ostvarenja snova

Život bez brige

 

Politika privatnosti

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju.