LJUBAVSlobodni i usamljeni

 

 

 

Slobodni i usamljeni

 

 

Ako se često nalazite u situacijama da se osjećate usamljeno jer ste slobodni, te želite da je netko pokraj vas, neka vam bude utjeha da ako ne sve, mnoge slobodne osobe se osjećaju usamljeno s vremena na vrijeme.

 

Povremeni osjećaj usamljenosti sasvim je normalan, ali ako vas to vodi do odluke da ćete se skrasiti s prvom sljedećom ženom ili muškarcem koji naiđe, tada se trebate potruditi pobijediti osjećaj usamljenosti kako biste tražili pravu ljubav, a ne lijek za usamljenost.

 

Ako je usamljenost nešto što vas je motiviralo za ulazak u vezu kroz vašu povijest, važno je da prepoznate kako usamljenost apsolutno nije zdrav razlog za početak ljubavne veze. Ako uđete u vezu zbog toga što ste usamljeni, a ne zbog toga što ste našli pravog, morate znati kako ćete se ostatak života osjećati usamljeno. S tom osobom biste trebali živjeti do kraja života, a velike su šanse da veza započeta iz takvih motiva neće funkcionirati, te da će se usamljenost nastaviti.

 

Biti slobodan, ne bi trebalo imati puno veze s usamljenošću. Ako se pojavi osjećaj usamljenosti morate naučiti kako ga odagnati, jer ako ga ne naučite pobijediti sami, nema tog partnera koji  će vam to osigurati.

 

Kada se osjetite usamljeno potražite društvo dobrih prijatelja, pronađite novi hobi, čitajte knjigu koja vam se sviđa, gledajte što god želite na televiziji, te provodite kvalitetno vrijeme s obitelji, udomite kućnog ljubimca ili radite sve što vam srce poželi.

 

Svi znamo da kada se jednom gospodin Pravi ili gospođa Prava pojave imat ćete manje vremena, te ćete morati raditi kompromise kod izbora aktivnosti.

 

Najbolji način na koji se možete riješiti  osjećaja usamljenosti je volontiranje i pomaganje drugima. Možete lako uz pomoć udruga pronaći osobe koje su usamljenije od vas i kojima će vaše društvo odlično doći. Nije važno kakvim se volonterskim poslom bavite osjećat ćete se bolje jer ćete prebaciti fokus s osjećaja usamljenosti, te će se pojaviti osjećaj ispunjenosti, jer znate kako radite nešto dobro, ne samo za druge, nego i za sebe.

Politika privatnosti

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju.